Melyik az a készség, amelynek fejlesztése 50%-kal növelheti az Ön hatékonyságát?

Nyilvános szereplés

Warren Buffett milliárdos szerint a nyilvános szereplés az a készség, amely legnagyobbat lendíthet a karrierünkön. A közönség előtti beszéd, a prezentálás szerepe napjainkban felértékelődik. Vezetők, ügyvédek, értékesítők, beosztottak számára egyaránt fontos, hogy képesek legyenek tudásukat megosztani másokkal, ötleteiket hatásosan elővezetni, elképzeléseik mellé felsorakoztatni munkatársaikat, ügyfeleiket.

A 2017-es év legyen Önnél is a nyilvános beszéd fejlesztésének éve!
Ön fél a nyilvános beszédtől?
Először mindenki fél. Egy amerikai felmérés szerint, jobban, mint a haláltól.

Mit sajátíthat el tanfolyamainkon?

Képzésünkön megtanulhatja, hogyan győzze le a félelmet, hogyan állítsa a stresszt céljai szolgálatába, hogyan strukturálja a beszédet úgy, hogy hallgatói emlékezzenek rá, és hogyan szögezze a székhez hallgatóit. Várjuk jelentkezését! Van lehetőség egyéni tanácsadásra is.
Kérjük, ossza meg velünk, ha vannak jó vagy kevésbé jó élményei saját, esetleg más (pl. a főnöke) előadásaival kapcsolatban. Az is érdekelne, hogyan lett úrrá a prezentálás okozta stresszen!

Sipos Tünde
tanár, tréner, mediátor
PhD hallgató
Forlong Bt.

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Melyik az a készség, amelynek fejlesztése 50%-kal növelheti az Ön hatékonyságát?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Azért az megütött, hogy többségünk jobban fél a nyilvános szerepléstől, mint a haláltól!
    Persze a nyilvános szereplés nem csak élő közönség fizikai jelenléte mellett, hanem online, aszinkron időben is megvalósulhat, miképpen most az én hozzászólásom is.
    Jelzem, egyáltalán nincs bennem stressz mostani szereplésem miatt, de mindemellett kontrollálom a gondolataimat, nehogy a diszinhibíció bűnébe essek, vagyis, hogy lazán átlépjen a határokat, mivel e pillanatban nincs itt senki, majd csak a bejegyzés elküldése után jönnek a tömegek 🙂
    Mindezt azért mondom el, hogy aki fél a szerepléstől, az egy ilyen típusú terepen is elkezdheti az edzést, mielőtt mikrofont ragadna.

Szólj hozzá!