A középkor lombikbébije feltámadt

Bűn az, ha a középkort akarják feltámasztani

A győri megyéspüspök – én aligha fogom terjeszteni a nevét – bűnnek minősítette a lombikbébi programot.
A miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt, aki a csak nevében létező KDNP díszfőnöke is egyben, ismét bizonyságát adva harmatos képességeinek a lombikbébi programmal kapcsolatban magyar embriókorú emberek legyilkolásáról beszélt. V.ö. középkor.
(Nagyon nehezen állom meg, hogy ne eszement hülyének tituláljam).

Ittragadt a középkor?

Ezekről a középkorból itt ragadt, dogmáik foglyaként, életidegenként itt vergődő fazonokról én nem is ejtenék több szót.
Hanem inkább Bangóné Borbély Ildikónak, a témában forgatott videójáról mondanék véleményt.

A videó ez:

Mit látunk?
Egy valóságos embert, valóságos problémával. Az emberi életről és az emberi boldogságról beszél, a szeretetről – ahogyan a fentebb említett állítólagos vallásos, főállású istenhívő embereknek kellene beszélnie.
Bangóné igazságán nincs semmiféle vallásos máz, egyszerűen beszél az életéről, a magyar családok utódlással, gyermekszületéssel kapcsolatos gondjairól.
Mint mondja, minden negyedik magyar család küzd ezzel a „betegséggel”, a gyermekvállalás nehézségeivel. Ezek a családok, különösen a nők, megszenvedik a mesterséges megtermékenyítést pszichológiai, fizikai és anyagi szempontból is.

Az MSZP-nek nagy szerencséje van Bangóné Borbély Ildikóval

Az MSZP a legutóbbi időkben rettenetesen halvány teljesítményt nyújt a politika, a közélet porondján. Az általa felvonultatott „káderek” egy részét egyszerűen nem lehet komolyan venni. Hogy példát is mondjak, ott van a budapesti elnök asszony a tudálékos ábrázatával…
Bangóné egészen másmilyen. Életet visz a parlamentbe a felszólalásaival.
És ez a mostani fellépése, ezzel a videóval, többet használt az MSZP-nek, mint három mosolytalan Botka László dörgedelem az ATV-ben.

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!