A pécsi Lady Molettiben már nyár van

2021: újra igazi nyár jön a molett divatban

Nyári molett ruhák
Nyári molett ruhák

Bizonyos szempontból ez is olyan nyár lesz, mint a többi: változik a divat! Ám mégis egészen más lesz a múló, vagy legalábbis enyhülő pandémia miatt.
Újra birtokba vehetjük a strandokat, a tavakat, köztük is kiemelten a Balatont. Újra autóba szállhatunk, hogy meg se álljunk a kék Adriáig. Aki házasodni szeretne, annak is nyitva áll az élet kapuja, no és a házasságkötő termek ajtaja.
És a Lady Moletti fel is készült erre a helyzetre.

Mindenesetre most egy kicsit a jövőbe pillanthatunk, hiszen a pécsiek, a dél-dunántúliak kedvenc bevásárlóhelye, a Lady Moletti közzétette a nyári kollekcióit, leradírozva a borongós téli és az esős tavaszi hangulatokat.

Indulhat a flört a tengerparton vadonatúj ruhában

Szóval pillantsunk előre és képzeljük el, hogy a molett divatot bemutató honlap lányait, asszonyait a Balaton vagy a horvát tenger partján látjuk s flörtölünk velük.

Molett ruhát molett modellen érdemes bemutatni.
Molett modellek is szerepelnek a pécsi Lady Moletti honlapján

Azok a ruhák, szoknyák, nadrágok, blúzok, blézerek, kiegészítők, amelyekben látjuk őket, nagyon is hihetővé teszik a képzeletbeli utazást.
Na, de utazás nélkül is találkozhatunk ezekkel a holmikkal.
Kétféleképpen is.
Egyfelől bárki beléphet az üzletbe Pécsett az Átrium Üzletház földszintjén, másfelől bárki beléphet online, a világ bármely tájáról az asztali számítógépén, a tabletjén vagy az okostelefonján, vagyis az internet kapuján át, ezen a címen (http://www.moletti-pecs.hu/):
> molett divat

Ajánljuk a témában még elolvasásra:

Nyári akció: molett esküvői ruhák, pólók párizsi divat szerint

Amíg Ön ruhát vásárol, tegye be hozzánk a férjét!

Molett divat

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“A pécsi Lady Molettiben már nyár van” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!