Begráftam meg minden – kapcsolati háló

A kapcsolati háló kimutatása

Blogom gráfja - begráftam
Blogom gráfja – begráftam

Játék vagy sem – szép. Myrtille és KapitanyG is kirakta a blogja gráfját, s ezen begráftam, s lám, kitettem magam is! 🙂

Sőt még szakmai blogomét is megmutatom (na, milyen kis mutogatós lettem).

Szakmai blog-gráf
Szakmai blog-gráf | Keresőoptimalizálás blog

Ha te is szeretnél begráfni, akkor a lehetőséget és a dolog leírását itt találod:
– sajnos, a korábban megadott címen a Google már támadó oldalt tart nyilván.

Egyébként mennyire nevetséges – teljesen be vagyok havazva, még amikor nem, akkor is, de ha a blogommal (blogjaimmal) kapcsolatos valami, mégha csak üveggyöngy is esetleg, hát menten megyek 🙂

Most jöttem rá, hogy a kedves KapitanyG új helyen lévő blogjára nem is mutat tőlem link (pedig szebb is az ő gráfja), úgyhogy a BLOGrollban pótoltam ezt.

A gráf legyen veletek!

Hivatkozott szakmai blogom (nem csak a gráfja):
Keresőoptimalizálás, SEO

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Begráftam meg minden – kapcsolati háló” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Az én gráfom meg éppen most tobzódik, kíváncsi leszek mivé alakul! Nemsokára én is kiteszem a blogom ablakába. És milyen jó, öntözni se kell, mégis szép marad az összes bokra. :))

  2. Ez a blog-gráf csalafinta egy jószág! Akárhányszor újra indítom, mindig más pofákat mutat. Na de a baj az, hogy nem tudom, hogyan vegyem le onnan az ábrázatát neki, mert nekem nem kínálja fel a “kép mentése másként” opciót. PrtSc-vel meg nem lesz olyan szép. Hát akkor most mi légyen?

Leave a Reply