Blog: a Vágyköztársaság dícsérete

Mottó:
“… ezek a terek világunk még meg nem hódított peremvidékei, itt a leggyengébb a fennálló rend, itt kevésbé érvényesülnek a hétköznapok unalmas és kiüresedett normái. Hol máshol kezdhetnék meg a fennálló rendszer elleni kritikai mozgalmak munkálkodásukat, ha nem ezeken a még leigázatlan területeken, ahol jobb életre vágyó szabad népek laknak?”
Urbangeri
Urbangerit a fenti sorai óta tartom barátomnak, bár sohasem láttam őt magát. Ezek a bájtokra szegezett sorok a mítoszteremtő gerilla erejét mutatják meg, aki a mítosz által képes az érdeklődés felkeltésére, s magával ragadja a látogatót.

Vágyköztársaság! Telepes mentalitás – Viking lélek, ugyanarról a tőről, még mélyebben, tartalmat adva, történelmi múltat kerítve a Vágyköztársaság “alkotmánya” alá.

Ám Urbangeri nem pusztán mítoszteremtő, hanem olyan liberális harcos is egyben, aki végigverekedte a választási harcot, állta az ütéseket is, és ha úgy adódott, nem átallott a maga pártja, az SZDSZ hülyeségeivel is szembe menni! Számomra itt kezdődik a hitelesség, itt kezdődik az elfogadás, ettől a ténytől lesz igazabb a polblog.

Naja, Urbangeri nem mamablogot ír, hanem kemény polblogot, s fűben lapuló nyulak hiába köpik rá a mérgük, mert a neten kikezdhetetlen hitelű ez a városi harcos.

Nos, ha valaki többet akar tudni a Vágyköztársaságról, Urbangeri barátomról, akkor íme a blogja:
Vágyköztársaság

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Blog: a Vágyköztársaság dícsérete” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. 1

  KingaBrit 2006-06-25 20:13:56

  Bezony, erositelek, Urbangeri ritka ertelmes a blogoszfera sok hibbantja kozott… 😀 (Tudod, a jelenlevok mindig kivetelek.)

  2
  El Lobo – A farkas 2006-06-25 20:45:29

  Köszönöm a megerősítést kedves KingaBrit!
  Remélem, találkozunk mi még a Vágyköztársaságban is 🙂 , én mindenesetre már kértem ott állampolgárságot (a magyar állampolgárság hangsúlyozott megtartása mellett 😀 )

  3

  A_vajszinu_arnyalat. 2006-06-26 13:43:42

  😀 En egyelore az Alomkoztarsasag tagja vagyok…

  4

  El Lobo – A farkas 2006-06-26 20:13:08

  Kedves A Vajszinű Árnyalat!
  Mind az álmaink, mind a vágyaink, tehát az Álom- és Vágyköztársaságok egyik értelme az, hogy a “létező” köztársaság rendes, normális stb. legyen!
  Éljen az összes köztársaság! 😀

  5
  urbangeri 2006-06-29 21:26:45

  Köszönöm!

  Mostanában a kissé eltüntem a pártéletben, blogokat akarok intézni a liberális minisztériumokhoz. De még az Újgenyó is nagyon majrézik, félnek a nyilvánoságtól, meg szinte mindentől az én huzamosabb cseszegtetésemen kívül. Szóval nehéz velük elfogadtatni az új nyilvánosságot.
  De holnap Konrád prezentációja után megváltozik minden, és utána már semmi sem menti meg az országot attól, hogy én legyek az Szdsz főbloggere 🙂

  6

  urbangeri 2006-06-29 22:01:21

  az 5. bejegyzés meg törölhető.
  véletlenül beklikkeltem

  Viszont itt a Nolblogon, nem lehet linkelni? Micsoda fapad! Viszont Vajszínűért és Loboért ide is érdemes elnézni.

  7

  urbangeri 2006-06-29 22:02:54

  és mekkora hiba! mindkét kommentbe sikerült egy egy szóismétlést raknom, pedig művelt magyaréknál az ciki

  8

  El Lobo – A farkas 2006-06-29 22:28:12

  Szia Companero!
  (Az 5-öst, ahogy kérted, kiütöttem, most a 6-os lett az 5-ös.)
  Remélem, holnap eléred a célt!
  Aztán meg az országot megvédjük tőled valahogy 🙂

Leave a Reply