Blog – dráma egyenes adásban: Nagy Zsolt blogja

A blog különös mélységeket tár fel, akár emberi tragédiákat is, megmutathatja például a kelet-európai lét furcsaságait is… és sorolhatnám.
Mindez Nagy Zsoltnak, a romániai távközlési és informatikai miniszternek a blogját olvasva jut eszembe, aki hazájában nem csak miniszter, hanem vádlott is egyben, bár a vádak egyikét, a hazaárulás vádját, éppen most ejtették.

Blog – azaz személyes vallomás, árulkodó címekkel:
– Már nem hiszek az igazságszolgáltatásban
– Nem fogyott még el az erőm…

Hadd ne kommentáljam a sírnivalót, csupán ajánlom a blogját olvasásra:

Nagy Zsolt blogja

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply