Home » blog » Blog történelem: Megasztár
Blog történelem: Megasztár | Szolgáltató blog
blog

Blog történelem: Megasztár

Ó, a régi szép idők,

amikor a Megasztár kezdetein a Blogter minden adás után megnyílt, s nyomtuk a szöveget a dalnokokról meg a zsűri hadováiról, Balla D. hallatlan precizitással dícsért és átkozott, leszögezett és odaszögezett a blogjához, s magam is majd minden adás után kiterítettem a Gigapöce röntgenfelvételét, például így:

Annyi műszar önt bennünket el, hogy az már fáj, csak undorodik az ember.
Persze megvan a védekezés lehetősége, olyan cd-t, dvd kell vásárolni (másolni), amelyen csakis olyanok énekelnek, zenélnek, akik ismerik az utat – valamilyen isteni adomány révén – a szívünkhöz, az eszünkhöz, a személyiségünkhöz.
Janis Joplin is ilyen énekes (volt) és Rúzsa Magdolna tegnap felnőtt hozzá és így már két Gigasztárja van a műmegasztárnak.

De úgy látom, a mostani fordulókról már nem ír Balla D., s nem írok én sem – ki tudja miért…

Ma éppen áthajóztam a nappalin, az asszony a Megasztáron tartotta a fél szemét meg a fél fülét, megálltam, sőt le is ültem, most mi is van akkor ezekkel a figurákkal, éppen Király Viktor hablatyolta, hogy Rúzsa Magdinak rockos a hangja az övé (mármint Viktoré) meg lágyabb, s így jól fog hangzani, amit ők ketten ma előadnak, na halljuk barátom, mit tudsz, mondtam az asszony szabadon maradt fülének, s megállapíthattam, Rúzsa Magdinak, ha akarja, tényleg rockos a hangja, Viktornak meg semmilyen hangja nincsen, kár volt bele a dollárokon vett szolfézs, üres a gyerek, személytelen, nincs se íze, se bűze, tehát idehaza majd sokra viszi, még lehet majd belőle zsűritag is, mert Rúzsa Magdi nem lesz belőle soha, ez egészen bizonyos, pedig nem is úgy értem…

9 hozzászólás

 • Malvina

  Én már csak arra várok, hogy mikor jut odáig a dolog, hogy – a korábban örökbe megnyert lakás és autó helyett – a mostani , EGY ÉVRE megnyerthető luxuslakást és örökautót követően, megjelenjen ez a majdani első helyezett számára felajánlott nyereményözönt bemutató MegaSz(t)ar 2009 reklám:

  “Legyél te az első! Lakjál együtt Encivel / Fridivel egy hónapig, az ő saját otthonukban, és 6 hónapig fizetjük még az alattad guruló áramvonalas verda bérleti díját is! / Figyelem! Mindkét nyeremény-helyszínt az utolsó napon, déli 12 óráig el kell majd hagynod! Ellenkező esetben a teljes következő egy évet leszámlázzuk neked ! / Aztán mehetsz isten hírével, no meg a sajátoddal … a többiről egy szót sem, itt negatív reklámnak nincs helye!”

  Szóval ezek a népek már régen megfeledkeztek arról, hogy volt egyszer egy mondás, miszerint valamit valamiért, és ha a dolgok nincsenek egymással paritásban, akkor bizony következik a megbillenés.

 • BDK

  kösz az emlegetésemet. valóban nem éreztem szükségét, hogy most is írjak, no meg ki is hagytam jó pár fordulót. és eszerint nem is veszítettem olyan sokat. Lakatos Krisztiánt mindazonáltal jó fejnek és hangnak gondolom, nála talán a személyiség is hozzá tud tenni a produkcióhoz.

 • EL LOBO - A farkas

  Natessék, hogy Emesének igaza legyen a BDK által megdícsért Lakatos Krisztián elbúcsúzott.
  Világos, hiszen a háromból egyedül neki van hangja, a Jóisten egyedül neki szórta két marékkal a tehetséget…
  Egyszerűen elképesztő, hogy nálunk milyen brutális pontossággal működik a kontraszelekció 🙁

 • t

  Rúzsa Magdinak is csak a megasztárban volt jó. A megjelent lemezei nem tetszettek. Egy kaptafa minden -bocs kettő, hol rockos, hol blúzos, de egyik se átütőerejű-
  Az új lemezén is csak egy igazán “jól szóló dal” van -amibe bele remeg az ember – az utolsó, ahol népdalt énekel. Szerintem az ami igazán fekszik neki. ( Csak hát azt a kutya se veszi, és nem játszaná a zenetévé és a Dunarádió)

 • megasztarok.com

  Az írásod utolsó mondata: tehát idehaza majd sokra viszi, még lehet majd belőle zsűritag is, mert Rúzsa Magdi nem lesz belőle soha, ez egészen bizonyos.

  Na ebben az a poén, hogy Rúzsa Magdiból lesz februártól zsűritag 2013 dal című műsorban. Onnan lehet kijutni az Euroviziora. Magdi most 2013 februártól zsűritag lesz 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.