Blog-történetek: a rendőr

Vasárnap köszöntöttük Édesapámat, nyolcvannegyedik születésnapja alkalmából…

Nehéz esztendők

Édespám, Bognár László
Édesapám

Hej, mennyi nehéz esztendő ez, amit a honvéd – bajtárs – elvtárs – és úr útvonalon követhetünk nyomon. De mondhatnánk így is: gyalog (katonabakancs), kerékpárral (Csepel), motorbiciklivel (Danubia), terepjáróval (Niva) járta be a hosszú utat…

Nekem már gyerekkoromban is igen elnyerte a tetszésemet ez a képe, amely tudtommal 1946-ban készült, és a rendőrsapkán az a hatalmas címer mindig magára vonta a figyelmemet.
Apám szerint akkor már nem csak a címer nőtt ekkorára, hanem a madzagos karabélyt is szíjjal látták el a demokratikusnak mondott rendőrség tagjainál.

Mindannyian így kezdjük, miként a képen apám: fiatalon, büszkén, s gondolván, meg fogjuk cselekedni, amit megkövetel a hazánk…


A FiberNet behajtott a holt apámon 137 Ft-ot

Apám milliói – komoly örökség ütötte a markom

Az Invitel ismét ajánlja magát a holt apámnak

Százéves marketing – háborúba megy a nagyapám

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Blog-történetek: a rendőr” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Leave a Reply