Home » blog » Blogger kutya blogger gazdit keres
Blogger kutya blogger gazdit keres | Szolgáltató blog
blog

Blogger kutya blogger gazdit keres

blogger kutya Kitették. Kutyasors. És kire is számíthatna szegény, ha nem egy távoli rokonra, egy farkasra, hogy gazdát találjunk neki!
Frenki kutya jó kutya, veszettség ellen már beoltatott és a féregtelenítés is megtörtént nála.

Különös ismertetőjele? Blogot ír! Nem csoda hát, ha budapesti, vagy akörnyéki blogger gazdit keres. Lehetne az egyéni blogger vagy akár munkahelyi közösség – a lényeg, hogy a gazdi is blogger legyen.

Blogger Frenki szerető gazdit keres! Tudnál te jó gazdi lenni?
Blogger Frenki blogja, amelyből sorsát, elérhetőségét és kalandjait megtudhatod, itt: (w)ebjegyzet

És az ebadta legfrisebb kalandjai: http://kutya.blog.hu/

13 hozzászólás

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves Chiara!
  A jelenség, amiról fentebb írsz – igaz.
  Két dolgot tehetünk. Nekiállunk bosszankodni, égnek emeljük a kezünk és átkozódunk – de ezzel nem megyünk semmire. (A “nevelés” meg hosszadalmas kollektív játék, az adott pillanatban nem megoldás.)
  A másik lehetőség, hogy ismerve, mire is harap a jónép – mondandónkat, a szent cél érdekében, a szerint alakítjuk.
  Próbáld ki!
  Írj egy ilyen című bejegyzést:
  Frenki kutya megharapta Gyurcsány kutyáját, Totót!
  A szövegből majd kiderül, hogy az ivartalanítás közbeni altatóinjekció hatásaként álmodta ezt Frenki – de ez már nem számít, mert addig már számosan megtudják, hogy Frenki (aki álmában megharapta Gyurcsány kutyáját) gazdit keres!
  Ez amolyan gerillamarketinges címadás volna, bár újságírók erre azt mondanák csupán – blikkfangos a cím.
  Egy próbát megér 🙂

 • chiara

  🙂 Hehe, ez jó. Csak attól félek, hogy ha ilyen címmel írnék, akkor ugyan sokan olvasnák – akiket a kutya messziről sem érdekel – és ha odatévedne valaki, aki meg komolyan gondolná, legyintene egyet, hogy milyen komolytalan köntösben van tálalva a dolog.

 • EL LOBO - A farkas

  Na, jó, akkor nézzük más oldalról: ha azt mondod, hogy olyan gazdit szeretnél, aki csak “komoly köntösből” fogadja el az információt, akkor akár azt is kiírhatnád – Frenki kutya többdiplomás, komoly és komolyzenét kedvelő Nobel-díjas gazdát keres.
  Ilyen potenciális gazdi viszont kevés lehet, ámde olyan, amelyik nevetve szalad a kutyája mellett, olykor hülyeséget is csinál, érdekli a bulvár szintjén a politika is, olykor káromkodik meg mittudoménmi – szóval ilyen meg sok van. Tehát ezekhez kéne inkább “eljuttatni az üzenetet”.

 • kapitanyg

  Betettem jin blogjába a nolos linket, hátha… – de nem is reagált .
  És felraktem az iwiw-en az üzenőfalra.
  Mást nem tudok 🙁
  Ha lenne hova, vinném :(((

 • chiara

  Kedves kapitanyg!
  Nagyon köszi a segítséget :-), minden infotovábbadás számít, hátha pont ott bukkan rá valaki, vagy hátha pont a te ismerőseid között szeretne valaki kutyát. Azért nem azt akartam elérni, hogy még neked legyen lelkiismeretfurdalásod!!!

 • Malvina

  Jajj nekem, hát ez itt a bibi! Tele az ország árva és kóbor állatokkal, mások meg pénzért fialtatnak eladó kutyákat. És nekem erre az sem magyarázat, hogy miért ne, ha van, aki veszi!

  Kedves és jószívű nimyy !

  Minden kutyában felfedezhető egy kis farkas! Ha már kutyát szeretnél, nem vinnéd inkább haza Blogger Frenkit???????
  Neki nem sok esélye van, pedig a befogadott állatok elképesztően szeretetreméltóak tudnak lenni. Tudom, a mi családunkban is van egy ex menhelyi csodalány.

  Bzos sokunknak megmelengetnéd a szívét, ha megtennéd, de legfőképp Frenkiét! ::))))

 • KapitányG

  Pécsett, a Közigazgatási Hivatal, a KSH és a Támasz Alapítvány körüli területen él négy-öt szerencsétlen macska. (Én legalábbis ennyit láttam, nem tudom, mennyien vannak.) Az összes bordájuk kilátszik, annyira soványak és kiéhezettek, hogy szinte csak lézengenek. Úgy mondják (nem árulom el, kitől kaptam az információt), korábban rendszeresen kaptak enni, azonban nemrégiben megtiltották a macskák etetését. Nyomorult macskák… – tényleg rettenetes állapotban vannak.
  Kedves pécsiek, nincs a városotokban valamilyen macskamenhely?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.