Blogról, bluesról a Pécsi Rádió regionális adásában

Tegnap este egy órát töltöttem a Pécsi Rádió regionális adásának szerkesztője, Fekete Kálmán bluesman mikrofonja előtt, élő adásban.
– Mit jelent a felirat a blogodon: blues-blogger? – ezzel indultunk el!

Vittem CD-ket, ahogy ígértem is, mindjárt B.B.King-gel kértem a kezdést, mondván, őt szavazták meg a blogger-barátaim, tehát az ALL OVER AGAIN című dal szólalt meg legelőször! (Rá szavazott Persze is, a freeblogon!) 🙂
Sok mindenről pörgettük a szót a nagyjából fél óra beszélgetésben (kb. öt perc zene, öt perc szöveg(elés) volt a szerkesztési elv az adott hatvan percben).
Tehát a blog és a blues “kapcsolata”, a blog-barátság, az általam írt BLOGSULI, BéDéKá virtuális öngyilkossága ( Steve Ray Vaughan ment közben, ha már a posztomban az ő zenéjével “sírattam el” az ungvári írót és blogművészt)…

Az Első Magyar Keresőoptimalizálási Verseny első helyével kapcsolatban arról beszéltem, nem akartam fél éven át egy üres, értelmetlen szót hajtani (pillangószív – ez volt a bűvös szó, amelyre a honlapokat optimalizálni kellett), hanem az volt a célom: legyen ennek a szónak a jelentése az Emberi Segítőkészség és a Civil Támogatás!

Ebből következően a Szellemi Erőforrás és az “Európa Kulturális Fővárosa – Pécs, 2010” honlapokat és programokat támogattam. A SZEF-fel kapcsolatban, ott, a rádióban is kértem, aki tud, az adjon számukra segítséget! (EZT MOST ITT IS MEGTESZEM!)


SEO-val, keresőoptimalizálással foglalkozó honlapjaink:

  • SEO blog

“Blogról, bluesról a Pécsi Rádió regionális adásában” bejegyzéshez 10 hozzászólás

  1. Szia Myrtille!
    Hol jártál? A saját helyeden sem láttalak, csak a jó zenék voltak ott két napja, a háziasszony nélkül! 🙁
    Hogy jól sikerült-e? A zene jó volt, mondták többen is, a szöveg meg szódával elment! Hát, ilyen ismerőseim vannak 🙂

Szólj hozzá!