BMW-t a gyerekeknek! – legalább bútorban

Autó gyerekágy gyerekeknek
Autós gyerekágy – piros BMW-t a gyerekszobába! 🙂

Ha egy bútoráruház szereti a gyerekeket

Hát persze, hogy szeretik a bútorboltokban a gyerekeket, hiszen a tulajdonosnak is két szép gyermeke van, naná, hogy a gyermekbútorok is megjelentek a bútoráruház kínálatában. És miért is ne járna autós ágy a gyerekeknek?
S ha már megjelentek, akkor könnyen előfordulhat, hogy a kicsiknek erősebb autó márkától lesz gépjárművük, mint a szüleiknek 🙂
Persze a gyermekbarát design nem feledtetheti a praktikusság kritériumát sem.

Az itt fentebb képen mutatott BMW formájú autós ágy kárpitozott fekvőfelülettel rendelkezik, melyet felhajtva méretes ágynemű- és játéktárolót kapunk.
Így harmonizálhat egymással a gyermeki öröm és a szülői elégedettség egy-egy bútordarab mentén.
De mi van, ha két nebuló is van a családban? Akkor két autót is vehetünk? – kérdezhetné egy anyuka vagy apuka.

Emeletes kamionos gyerekágy
Emeletes kamionos gyerekágy

Nem, nem – válaszolhatnánk, hiszen kamionos autó is létezik bútorban, amit a “buta felnőttek” emeletes ágyként is felfoghatnak, az okos gyerekek viszont a messzi utak vándorát láthatják benne.
További szülőket megnyugtató mondat az egyik kanapé áruháztól:
– A kamion praktikus kialakításával  a motorháztető hat elszeparált, méretes tárolót rejt, valamint oldalt ágyneműtartóval rendelkezik.

A gyerekek is szeretik a focit

Márpedig, ha szeretik, akkor szívesen fogadják a foci-motívumokat is a bútorzaton.

szék foci motívummal
Szék foci motívummal

Lám, a bútoros szakma gondoskodik arról, hogy a gyerekszoba gyermekbarát, a kicsik által szeretett motívumokkal díszített gyermekbirodalommá váljék.

Korábban a témában, a bútorok világában láttuk ezeket a bejegyzéseket:

Gyermekbútor: gyermekágyak

Bútorboltban

Kanapé, bútor

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“BMW-t a gyerekeknek! – legalább bútorban” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Leave a Reply