Duguláselhárítás más-más módon

A csőtörő nem csak csőtöréshez hívható

csőszivárgás

Más példán is megmutathatnám, hogy miben különbözik a specialista és az ernyőszolgáltatást nyújtó megoldása a honlapon, amikor a szolgáltatását kínálja a látogatónak, de most a duguláselhárítás éppen kézre áll, mivel ragyogó példákat találhatunk a területén.

Az a vállalkozó, aki mintegy mellesleg vállalja csak a duguláselhárítást vagy annak bizonyos fázisait, a honlapján más tevékenységet, más szolgáltatást állít a középpontba.

Ilyen például a vízvezeték szerelés (vizvezetekszereles pont net) oldal is, amelynek már a címoldalán ezt olvashatjuk:

„Vadonatúj szolgáltatásom:
professzionális csőtörés bemérés, műszeres csőszivárgás vizsgálat,  korrelátoros csőtörés bemérés, jelzőgázos szivárgás keresés, termoképes csőhálózat hibamegállapítás.”

Továbbá láthatjuk a honlapon, hogy létezik egy Műszeres csőtörés bemérés menüpont, és ez a vízvezeték szerelés tevékenységén belül újra megmutatja a fő tevékenységet.

Tehát a honlap mögött álló vállalkozó fő tevékenysége erőteljesen kiviláglik a honlapból. De ahol cső és csavar előfordul, ott bizony vízszerelő, gázszerelő, központi fűtés szerelő munka is adódik, és ezekből egyes munkák vagy munkafázisok nagyon hasonlóak. Nyilván való, hogy a csőtörés bemérő szerszámai és szaktudása ezek elvégzését is lehetővé teszi. Márpedig akkor ezek a tevékenységek is megjelennek a honlapon!
A példa honlap: > csőtörés elhárítás

Duguláshoz duguláselhárítót

A szűken vett duguláselhárítást végző mester, illetve aki ezt a tevékenységet helyezi középpontba, az lehetőleg már a domain szintjén jelzi ezt, mint most következő példa honlapunk mutatja: a duguláselhárítás szó benne van.

A specialista arról is megismerhető – és ez már mélyen marketing, ha szabad ezt így fogalmaznom -, hogy a szakterületén képes differenciált megállapításokat tenni.
Így a Világi Duguláselhárítás (duguláselhárítás Budapesten; dugulaselharitasbudapesten pont com) oldal például a budapesti kerületek elnevezés mellett a hegyvidéki és a síkvidéki hibák szerint is képes a budapesti kerületeket tipizálni. Vagy például legutóbb, egy érdi munka kapcsán ezt olvashatjuk:

„A munka közben előkerülő tapasztalatok szerint a leggyakoribb probléma Érd vonatkozásában a mosogató dugulás. Ezért az ilyen típusú munkákra külön is, kiemelten készülünk és természetesen minden esetben odafigyelünk a precíz, tiszta munkavégzésre!”

Nyilván való, hogy a munka és a munkaterület ilyen mélységű ismerete versenyelőnyt is jelent, ezért a honlapon mindez tükröződik is!

A példa hely: > Érd: tapasztalatok a duguláselhárításban

***

A témáról máskor, másutt:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!