Egeret tolláról

Weinreich Lacit bemutattam már e blogban, most aligha fogom újra elmondani, hogy telis-tele van ötletekkel, inkább megmutatom az egereit! Remélem, az Art-Study pécsi kiállításán nem szabadulnak el az állatai 🙂 !

 Többet erről itt: http://www.blogsuli.hu/?p=10

Azért az aranyos, ahogy a mai Blikk-ben, pontosabban a Blikk-ből kinyújtja felénk az egérpókot, mert ugye egeret tolláról, W. Lacit pókjáról… 🙂 Lám, a Blikk milyen ügyesen szed össze Pécsett mindenféle tücsköt-bogarat-egeret!

Upgrade 19.30.
Állítólag a pók polip, de a tücsök-bogár az továbbra is egér! Állati, nem? Valaki nagyon nagy egér, keveri…

Pécs, Blikk

“Egeret tolláról” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Milyen jó, hogy a címben nem úgy folytattad, hogy “Lacit meg a bogarairól!”…

  Egy kis korrigálás a Blikk-es cikkhez: A pókegér, az bizony polip. – Magam is csodálltam, amikor pár hete egy dunaújvárosi kiállításon, az Őszi Expón, egy kedves kis hölgy (2. osztályos általános iskolás) miután megkapta a zsüri díját a “pókjáért”, – nagyon bölcsen és okosan elmesélte, hogy ez bizony polip, s nem pók. – De azért édes!

  Mentségemre akkor csak azt tudtam mondani, hogy “városi gyerek” vagyok, így én nem ismerhetem a polipot. Pedig csak arról volt szó, hogy bizony nagyon furcsák a fölnöttek. – Gyakran nehéz felismernünk az órisákigyót, amint épp egy elefántot emészt.

 2. Laci! Az az egér, amelyiken ott hét pötty van, – mint városi gyerek kérdezem -, az a Blikk? A kiskacsa nem sárga? Lesz-ez a kiállítás egyáltalán? Most már gyanút fogtam ám! 🙂

 3. Köszi, az jó lesz, mármint a képek – de kérlek, írd alá az egereknél, hogy melyik kicsoda, nehogy itt elkeveredjenek az elnevezések 🙂

 4. Kedves Morvax! És a te fotóid? Mostanában se írásod, se fotód nincs nálam, eléggé tarthatatlan állapot! 🙂
  Ez olyan tőlem megszokott felkérés volt ám! 🙂

 5. Kár hogy olyan messze vagytok, szívesen megnézném a kiállítást és vásárolnék is:((

  Most voltam a Zsidómúzeumban fotózni a Féner-kiállításon (ő a tanárom), lehet írok Nektek valamit, fotókkal).

Szólj hozzá!