Egy aranyos törpetacskó blogja

Tacskó blog

Panka mesekönyve
Hősünk, a nagyszerű eb

Panka mesekönyve egy rém aranyos blog!
Egy kutyus szempontjából kukkanthatunk a veszélyekkel és mókával teli világra.
Márpedig a kutyusok igen éles érzékekkel vannak megáldva, s így igen mély megállapításokra képesek az ebek legjobb barátja, az ember világát illetően.
Hősünk, a hűséges, bátor, nagy felfedező törpetacskó számtalan kalandon esik át, nem véletlen, hogy gazdájától egy korszerű, saját könyvet kaphat.
Erről egyebek között így értesülhetünk:

„Igazi könyvet ma már egyre ritkábban, egyre kevesebben olvasnak. És ezért az enyém sem ilyen.
Az enyém olyan, amit mindenki megnézhet. Bárki belelapozhat a számítógépén, mobiltelefonján. Elég azt tudni, hol kell keresni. És ebben az a jó, hogy nincs határ. Történeteimet az egész család elolvashatja.”

Szerencsére persze nem csak a família, hanem mi, blogolvasók is.
Igen, tényleg szerencsére, mert ezekben a tacskó-történetekben talán több az emberség, mintha ember-sztorikon legeltetnénk a szemünket.
Az is nagy szerencsénk, hogy közösségi bloghelyen találjuk a tacskó mancsnyomát, hiszen barátkozni leginkább ilyen helyen lehet embernek, kutyusnak egyaránt.
Ja, és a Facebook – naná, hogy a könyv-bloghoz ilyen is jár.
További előny, hogy számtalan sztárfotó is készült a család kedvencéről, így különféle szituációkban is megismerkedhetünk közös kedvencünkkel. Mert kedvencünk lesz nekünk is, az bizonyos.
Csak ide kell kattintani, s máris megismerkedhetünk hősünkkel, a kis tacsival:
tacsimese

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply