Home » blog » Eleve már a hajnal?
Eleve már a hajnal | Szolgáltató blog
blog

Eleve már a hajnal?

Nagyhangú, nagy fenekű madarak

Mifelénk újabban valami furcsa, nagytorkú, sohasem látott mediterrán madarak ütöttek tanyát és szörnyű torokkal reszelik meg minden áldott reggel a felkelő napot.

Ám ezeket a madarakat nem csak hatalmas csőrrel, azaz fergeteges hanggal, hanem rettenetes fenékkel is megáldotta a jó sors. Ha az autómba ülök, egészen apró réseken át pillantom csak meg a kinti világot, s így előbb-utóbb csákányt kell beszereznem a szélvédő tisztán tartásához.
Szóval ma is ugyanígy, ahogy fentebb mondtam.

A hajnal után a reggel

Nem csoda hát, hogy morcosan indult a nap, ráadásul a munkámban is szörnyű a lemaradásom.
És mit tesz isten, egyszer csak csörög a telefon, a világ legbájosabb hangján üdvözöl a hölgy, ő egy kedves női magazintól van.

Hejazajóbüdösfene gondolom magamban, tíz másodperc múlva már ott fog tartani, hogy reklám kéne az újságjának! Vérnyomásom máris az egekbe szökken.

De nem! Azt kérdi a hölgy, igaznak tartom-e azt az állítást, hogy üzleti tárgyaláskor egy csinos női partnerrel szemben engedékenyebbek a férfiak.

A büdös francba, nem érek rá, ezer a munka – bocsásson meg, dolgozom!

De mégis, mondjak már valami lazát! 
Na, jó, engedek a csinosnak, mondom én, de a válasz másik felét elhallgatom: ma én még az atyaúristennek sem engednék üzleti tárgyaláson. Sőt, nincs az az ember, akire rá ne borítanám az asztalt!

Nem lennék meglepve, ha azt olvasnám majd a kedves, aranyos női magazinban: ez a morcos Morcipapa, lehet, hogy alapból bunkó!

4 hozzászólás

 • EL LOBO - A farkas

  Pizsama von Flanel
  2006-04-25 16:28:21

  Mindenkinek lehet rossz napja!
  A madarakat én is utláom, mindig esz az ideg, hogy lepöttyentenek valahol, ez egy pár évvel ezelőtti Keleti pu.-s lefosásom után alakulhatot ki ez az ellenszenv…brrr
  A kocsin is elég gáz, főleg takarítani…
  Amúgy a női magazin hülye kérdésére, csak hülyén lehet válaszolni. Nyugodj meg, nem veled van a gond!
  Este BL-meccs! Chips+sör és lazulás a TV előtt! Talán segít… 😀
  Bognár László
  2
  Bognár László
  2006-04-25 17:00:25

  Szia Pizsi!
  Melyik is az a foci? Amikor lábbal rugdossák a labdát a MADARAK?
  🙂
  Üdv: Morcipapa
  Kata
  3
  Kata
  2006-05-12 11:07:04

  Nálunk a feketerigók már egy órával előbb ébresztenek.
  Tavaly még hajnal 1/2 5-kor, az idén már pontosan 3,35-kor kezdik el az éneklést. Mégis nagyon örülök nekik. Igaz az erkélyen az összes kikelt fűszernövényemet megették.
  Bognár László
  4
  Bognár László
  2006-05-14 09:48:45

  Kedves Kata!
  Könnyű neked, nem Morcoskatának hívnak, így mindenféle bolondos madaraknak örülni tudsz :-))
  Az én helyzetem viszont nehéz, eleve Morcipapának nevezem magam – tehát a dühöngés szinte alapból muszáj 🙂
  A mi erkélyünket galambok látogatják, az asszony tegnap majd’ elsírta magát, mert a frissen átültetett virágaiból, ne tudd meg, mi lett!
  De cselt vetett, fényes kis szalagok susugnak a lágy, mediterrán szélben – s azóta galamb egy sem…
  Osipapa
  5
  Osipapa
  2006-05-25 00:49:31

  Amíg liberális zsidók itt a fórumon is kirekesztik a nekik nem tetsző véleményeket, eltüntetik azok minden nyomát, kiléti alapon tiltogatnak, addig zsidózni és liberálisozni igenis kell, sőt kötelező. Mint ahogy ők is magyaroznak és náciznak (lásd helyben, a fórumon).
  Mellesleg jelen pillanatban pont ott tartunk, hogy a kormány szám szerint is többet zsidózik hivatalosan, mint az ellenzék. Egy “kettes számú díszzsidó” kijelentésért az egyébként kb 50%-ban zsidó Fideszt azonnal beperelnék, lenáciznák a bíróságon és elítélnék, miképpen tették korábban ezt Grespikkel és Csurkával, az mszp-nek persze zsidózni is lehet.
  Sőt! Az ellenzéket veszett kutyának minősíteni, és kilátásba helyezni a nem definiált “telepre” deportálását (vesd össze: Kádár, Recsk, etc) jelenleg megengedheti magának a zsidó ripacs Gyurcsány Ferenc, aki puccsal került hatalomra. Azt is megengedheti magának a kisztitkárból avanzsált milliárdos zsidó bohóc, hogy egyszerűen kirúgassa a gecibe azt az újságírót, aki elküldte ezt a videofelvételt a médiumoknak.
  Azt meg már meg sem kell külön említenem, azt a gyalázatot, amit Göncz Árpád megengedett magának, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapján beszóljon, hogy nem kell annyit nyavajogni a múlton. A zsidóknak lehet nyavajogni a múlton? Évente tízszer siratni a szappanhabot?
  Amíg így állunk, zsidózni kötelessége minden épelméjű, demokratikus gondolkodású embernek! Ennyi.
  Osváth Sándor,
  3300 Eger, Egri út 47.
  mobil: (20) 801-6633
  Bognár László
  6
  Bognár László
  2006-05-25 07:22:07

  Kedves Osipapa!
  Mondhatnám, hogy papa-társak vagyunk, de a társ szó nagyon nem pásszol ide, mert rettenetesen nagy tévedés csúszott valamelyikünk klaviatúrájába!
  És azt gondolom, nem az enyémbe!
  A tévedések kiindulópontja azt hiszem, a madár szóban keresendő!
  Nálam a madár egyszerűen madár, egészen konkrétan feketerigó, semmi köze nincs népiesekhez és urbánusokhoz, zsidókhoz és “árja” fajtákhoz, egyszerű plebejusokhoz vagy “übermensekhez”.

  Az én gondolkozásomban minden ember egyenlő, sőt a gyalázottak, letiportak, megrágalmazottak még egyenlőbbek is valamelyest.
  Be kell vallanom Önnek, hogy gyerekkoromban hallottam olyasmit a tv előtt ülve, hogy nézd a táskást szemét, biztosan zsidó – és gyermekként nem is értettem, mi a bánatos fenét is jelent ez a titokzatos megkülönböztetés. ÉS MA SEM ÉRTEM!
  Illetve amennyit értek belőle, az annyi, ha kell, akkor zsidó legyek én is, magamtól, hogy ne eshessen meg újra az a szégyen, amely már annyiszor megesett az emberiség történetében. Ugyanígy, ha kell, cigánynak, palesztinnak, kurdnak fogom vallani magam – mert mint mondom, az én szememben minden ember egyenlő, és azok, akik bajban vannak, hátrányos megkülönböztetésben részesülnek, azok egyenlőbbek is kicsit.
  Így aztán a magyarországi belpolitikához sem úgy állok hozzá, ahogy Ön, hanem HALADÁS és MARADÁS tengelyén, s miképpen a madarak is az erkélyemen, nagy ívben tojok a szereplők múltjára, nagy- és dédszüleire, miegymásra.
  Hanem ha konkrét ügyekben bárki megsérti a demokrácia szabályait, akkor tisztességgel beszólok, hogy ejnye!
  Kerül, amibe kerül, legyen szó bárkiről.
  Higgye el, ez sokkal nehezebb, mint zsidózni, cigányozni, magyarozni stb.., legalábbis nekem ez már igen sokban van.
  Amúgy meg azt gondolom, hogy vissza kellene adni a szavak eredeti jelentését és tartalmat, lemosni róluk a gyalázatot, amiből most Ön is maszatolt egy picinykét rájuk.
  Tehát a madár az madár, az ember az ember – csak így egyszerűen!
  Zebra
  7
  Zebra
  2006-05-25 07:56:34

  Ami viszont becsülendő, az az, hogy nyíltan kiáll Osipapa a véleményével, nem úgy, mint például én, aki sunyi módon álnév mögül beszélek bele, tágan megadva lakhelyem fellelhetőségét, telefont meg egyáltalán nem jut eszembe megadni…
  Lux Erik
  8
  Lux Erik
  2006-05-25 08:22:16

  Szegény, öreg, boldogtalan náci. Nem hiszem, hogy gyógyítható az eljúrt életéért kárpótló rögeszemerendszere, hszen még az sem zavarja, hogy itt virít a baromsága, és emberként beszélgetnek vele…
  Lux Erik
  9
  Lux Erik
  2006-05-25 08:26:16

  eljúrt=elkúrt
  Bognár László
  10
  Bognár László
  2006-05-25 09:16:27

  Kedves Zebra!
  Ám véleményed lényegi része a csíkjaid alatt maradt, ha nem tévedek.

 • g portal

  osipapa a gyökér aki évekig tolta az RTL fórumon névtelenül és arctalanul a zsidózást meg a baszogatást amígnem egyik nap becsöngettem hozzá.
  Akkor annyira volt csak beszarva hogy az egyik fórumozónak könyörgött hogy állítson le az embereket mert nem szeretné ha vér folyna. Páran elzarándokoltak a címére meg felhívták miután közkincs lett. De ugye a kannásbor meg az idő múlása elfeledtette vele azt hogy a játék új platformon is megnyílt (IRL) és ha játsza a gecimacit az valóban fájni is tud. Amúgy egy lecsúszott alkoholista rothadó fogsoru nagypapafejü 1966os születésü meg nem értett nagy tehetség aki a viselkedése szerint targoncás lehet egy vegyiraktárba vegyészmérnöki diplomával.

  neve és címe elérhető nálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.