Éljen a kormány! – blog és gerillamarketing

Hallgatom a híreket! Este is, most is azt harsogja a “tömegtájékoztatás”: Pécsett 20 tüntető tojásokkal stb. Budapesten pedig ötvenen, de kiszorították stb.
Láthatjuk, hogy néhány ember hónapokra képes “elfoglalni a médiát”, befolyásolni egy ország hangulatát. Tiszta marketing az egész.
Az igazi (gerilla)marketing az volna, ha valaki egyedül megtenné az ellenkezőjét a divatos megoldásnak, s a Kossuth térre vonulna azzal: Éljen a kormány! Gyurcsány maradj!
Amúgy nagyon mókás kis ország ez!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Éljen a kormány! – blog és gerillamarketing” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Szóval itt is megköszönöm, hogy szóvá tettél -ajánlásoddal – a NOL-on.
  Legközelebb, ha kérhetném a másik írást is:)
  Amúgy is kiváncsi lennék, egyáltalán hányan nyitják rá az ajtód? 🙂

 2. Kedves Morvax!
  Nem véletlen az a szóvátétel, egyfelől taktika váltás, amelynek során finom kis marketing-szurkapiszkát helyezünk el ott, ahol akarjuk, másfelől pedig érvényre juttatjuk az értékeinket! 😉

  Az ajtónyitogatással nincs baj!
  Ha beütöd a Google.hu alá – BLOG, egymilliárd száztízmillió szótalálatot kapsz, s ott a blogom az első százban!
  Ha nem a teljes web-re kérdezel, csak a magyarra, akkor pusztán kétmillió a szótalálat, s általában az első húszban benne vagyok. Ez teljesen nyilvános.

  De, hogy mennyi az annyi, azt nem mondom meg! De azért kikövetkeztetheted 😉

  Kedves e-Vita!
  Mivel nem vagyok odavalósi, én aligha mehetek, bár vonz a tréfa 🙂
  Ezzel szépen lehetne bizonyítani: egy ember is, egy egyszerű marhasággal, mekkora ricsajt tud kelteni. Itt, nálunk, Magyarországon…
  Ebben a tettben az volna a nagyszerű, hogy tükröt tartanánk a média, a pártok és az emberek elé! Hogy itt tartunk (csak), ekkora lükék vagyunk!

 3. Rendben, nem kérdezősködöm:)
  A múltkor sjani megkért kérdezzem meg tőled a smartklub.hu a guglin 81millió találatból első, az jó-e?
  Gondolom, költői kérdésnek szánta.
  Neki tehát erre kell a NOL.
  A “pasis” írásomra viszont azt mondta, hogy nagyon jó.
  S szerinte én veszélyt jelentek a normális emberekre, mert kur.. öncenzúra.. ama (Kinga írja így) írónővel ellentétben nekem eszem is van:)
  Na, ezt nem tudom.
  De én nem akarok veszély lenni! :))

 4. Kedves Morvax!
  Mielőtt aludni térnék, röviden, az sjani felvetésére:
  ha a fűzfánfütyülő kft a Googleban a fűzfánfütyülő kft kifejezésre nem első, akárhány találatból, akkor a fűzfánfütyülő kft vezéreit azonnal meneszteni kell! 🙂
  Ámde ha fűz, fa, fütyülő beütésére elsők, akkor maradhatnak! 🙂

  Namára ennyivót!

Leave a Reply