Figaro suli

Egy budapesti fodrász iskola

Fodrász munkában
Akadémiai szinten

A figyelem felhívása miatt “viccesre sikerült” főcím azért ne vezesse félre Önt.
Ugyanis ez a budapesti figaro suli, a Clips Akadémia ténylegesen egy nagyon modern nemzetközi fodrász iskola, amely nem csak képzi hallgatóit, hanem igyekszik a szakma mellé akár külföldi munkahelyet is biztosítani.
Ugye, így már komolyra fordult a suli-buli.

A honlapra látogató részletes információkat kap a tanfolyamok idejéről, áráról és megismerkedhet a suli korábbi műveivel, díjaival.
Érdekes kaland a frizurák szemlézése.
A meghökkentőtől a csodaszépig sok mindent megtalálhatunk a honlap oldalain.

Szép – és marketing szempontból is hasznos -, hogy egy új sorozat indult az iskola honlapján: nem csak a hallgatók munkáival, hanem a tanárokkal is megismerkedhetünk.
Például e napokban került a szájtra egy interjú a New York-ból haza-haza látogató Alex Budaival, akit természetesen nagy örömmel és tisztelettel fogadtak a tanulók.

Ismerkedjünk együtt a hírneves sulival: > fodrász iskola
***
Más fodrász témák:

“Figaro suli” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Örömömre szolgál, hogy olyasmiről írhattam, ami másoknak hasznot, előrelépést és esetleg fodrász állást – vagyis stabil megélhetést jelenthet.
    A fodrász iskolában tapasztaltakról – kérhetem ugye – a szeptemberi első benyomásokat is ossza meg velünk! Ezt előre is köszönöm!

  2. Köszönjük szépen a bemutatást, egyre többen választanak minket, akik fodrász tanfolyamot keresnek. Hogy miért? Mert az Akadémia kívül-belül gyönyörű, Budapest szívében az Opera mögött van, és az oktatás színvonala magas hála a szuper oktatóinknak! Külföldi munkalehetőségek, kifizethető havi tandíj, és kreatív házi versenyek, fotózások.
    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a szeptemberi képzésünkre.

Szólj hozzá!