Foci-blog avagy Csányi Forint

Nagyon foci, nagyon pénz

A hírek szerint a labdarúgás vezetői Csányi Sándort szerették volna megnyerni az MLSZ elnökének.
Minden hír így szól, pedig tudjuk, óriási hazugság az egész. Egy fittyfenét kell a drága jó sportvezetőknek Csányi, hanem bizony a pénze kéne, de nagyon!

Magyarán: nem Csányit emelnék ők az elnöki székbe, hanem a forintjait!
Ebből következően, ha Csányi vállalta volna a tisztséget, hiába hitte volna, hogy ő a főnök, a labdarúgó-elnököt nem úgy hívnánk most – Csányi Sándor, hanem így: Csányi Forint.
De ki az az őrült, aki nem fialni teszi a pénzét valamely elnöki székbe?
Hogy Csányi jó üzletember, az szépen kitetszik a történetből: ha az már végképp kikerülhetetlen, keres magának olyan elnöki széket, ahol legalábbis kevesebb lesz a vesztesége.
Tehát most Csányi Forint helyett újabb elnökjelöltet kell elővarázsolni.
Tetézi a gondot, hogy a másik megoldás, a politika felől áramló pénzek felszivattyúzása, a választások közelsége miatt egyelőre lehetetlen.
Hej, pedig mennyire jól jönne megint, mint egykor a Fradinak – Józsi bácsi! Vagyis Józsi Forint.
Azaz még pontosabban Józsi bácsi által az Adóforint.
Persze optimista lévén nem nyugtalankodom: nem hinném, hogy hosszú távon filléres gondjai lennének a honi labdarúgásnak.
Legföljebb néhány hónapig, amíg újra szabad lesz a pálya, Valamilyen Fillérnek hívjuk az elnököt.

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Foci-blog avagy Csányi Forint” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Leave a Reply