Fodrász élet

A fodrászoknak is van akadémiája

Ha létezik irigylésre méltó szakma, az nyilvánvalóan a fodrászé (figaróé), másképpen megfogalmazva a hajipari mérnöké.
Hiszen haja (majdnem) mindenkinek van, ebből következően a vendégek száma mindig, minden korban biztosított.

Persze az is igaz, hogy manapság nem feltétlen elégséges egy szál ollóval a celeb-létig vinni egy fodrászipari vállalkozást, elvégre ez itt már a digitális korszak, amikor is az okos telefon is elengedhetetlen feltételként jelentkezik, amellyel rendelést vesz fel, kapcsolatot épít a hajfodrász.

Ám mégsem ilyen egyszerű a dolgok menete a hajiparban!

Manapság eléggé telített a piac, és nem csak a televíziók hol itt eszünk, hol ott eszünk jellegű műsorait töltik ki a fodrászipar kétkezi celebjei, hanem bizony a fodrász műhelyek is rendesen megszaporodtak.

OKJ-és tanfolyam

Ezáltal bizony tanulni kell, legalább OKJ bizonyítványig el kell jutni és még akkor sem biztos az elhelyezkedés.

Ezt felismerve a fodrász képzés legjobbjai nem csak bizonyítványt nyújtanak eminens tanulóik számára, hanem segítséget ajánlanak a bizonyítvány mellé hazai, vagy akár külföldi munkahely megszerzéséhez.
Rendszeresen indul a budapesti CLIPS Nemzetközi Fodrász Iskolában (CLIPS Akadémia) OKJ-és tanfolyam, amely intézmény tényleg segítséget ígér az elhelyezkedésben is. Ez már az igazi, modern szolgáltatásmarketing.

***
A fodrászéletről szóló bejegyzések valóságos tárháza:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!