Fodrász tanfolyamok

Megújult fodrász honlap

Fodrász munkában
Akadémiai szinten

Budapesten könnyű fodrásznak tanulni, OKJ-és tanfolyamon részt venni, hiszen – mások mellett persze – ott van a CLIPS Nemzetközi Fodrász Akadémia is.
A haj akadémiája!
Nem ironikusan mondom, ha a hamburgernek lehet akadémiája, akkor a hajszobrászoknak, a figaróknak, a sörény-művészeknek, vagyis az ollócsattogtatóknak miért is ne lehetne?!
Szóval van nekik és a honlapjuk tanúsága szerint itt a sikeres fodrász oktatáson túl még az elhelyezkedésben is segítenek, sőt nem csak belföldön, hanem akár külföldön is!

A CLIPS most nagyot újított a honlapján.
Abból indultak ki, hogy a modern forma mellé sokkal több ismeretet nyújtó szövegre van szükség.
Ennek hármas hatással kell lennie a munkájukra nézve:

  • egyfelől több információhoz jut a látogató, s így nő a honlap iránti látogatói elkötelezettség, a lapjain töltött idő
  • jobban segíti a meggyőzést is a bővebb információmennyiség,
  • mivel a Google szöveg-alapú, így a kevés szöveg gátja volt a jó SEO, vagyis keresőoptimalizálási eredménynek, azaz a keresőkben elfoglalt hely most a honlap előnyére fog megváltozni.

Mindennek középpontjában – marketing célként – persze a tanfolyamok látogatottságának növelése áll, s ezt szolgálja a SEO, magyarul a keresőoptimalizálás, mint online marketing eszköz; a célcsoportnak – fiatalok – megfelelő design; és az alaposan feldúsított szöveg is.

Kínálat és kereslet minden bizonnyal találkozni is fog. A tapasztalatok szerint nagyon vonzó pálya a fodrászoké, hiszen igény a szép hajra, elegáns vagy lezser frizurára mindig is volt, vagyis ez biztos kereső foglalkozás lehet a szorgalmas és tehetséges fiatalok számára. A legtehetségesebbek előtt még a vágyott sztár fodrász szerep is felvillanhat.

***

Korábban adtuk közre fodrász témában blogunkban és magazinunkban:

Kócos bejegyzés

Egy fodrász élete

Pécs: a mesterfodrász új szalonja vár

Szólj hozzá!