Fogas kérdések

Fogorvosi turizmus

Vendég bejegyzés. Írta: Balogh Zoltán

Fogászati turizmus

Május tizenkettedikén ünnepélyesen aláírták a hazai fogászati turizmus fejlesztését elősegítő egyezményt. A jegyzők a magyar miniszterelnök és egy friss programiroda képviselője voltak.
Már az aláírás előtt a költségvetés általános tartalékából – amiből csak rendkívüli esetekben lehet pénzt felszabadítani – átutaltak egymilliárd forintot a programirodának.
A programiroda létrehozója egy, a magyar miniszterelnök udvari fogorvosa jegyezte magánvállalkozás.

Nem lóg ki semmiféle lóláb, illetve – fog. A magyar miniszterelnök és szakmai köre csak ragaszkodik ahhoz, hogy mindent profi szinten szabad művelni.

Fogas kérdés Pécsett

Fogas kérdésben ennek már volt előzménye évekkel ezelőtt, például Pécsett, amikor az akkor még kisebbségben lévő párt itteni tagját delegálták, úgy hirtelen, az Európa Parlamentbe. A képviselő, legdicsőbb tettekként, tájékoztató irodát nyitott Pécsett, hogy az itthoniak is ismerjék meg az EU működését.

Az egyszemélyes iroda vezetését szakemberre bízták: a friss uniós képviselő lányának akkor még barátjára, történetesen egy fogtechnikusra.
A mostani egymilliárdos izén már röhögni sem tudok. Teli szájjal főleg nem, mert bár nagy gond nincs, de gyűjtenem kell egy darabig fogorvosra.

********

Témájukkal kapcsolható más, korábbi bejegyzések:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Fogas kérdések” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Laci, akkor legalább a fogadhoz nem kell csontkovács. Bár lehet, hogy még egy patkót is elbírna, ha már ennyire mered.
    Erről jut eszembe, lehet, hogy a fogódat kéne országzászlónak állítani. Mondjuk a Zengőn.

Szólj hozzá!