Gyöngybe lábadt a szemem

Ha létezhetett az Omega dalszövegében gyöngyhajú lány, akkor az én szemem is nyugodtan gyöngybe lábadhat, amikor az Andevi által kitalált és “üzemeltetett” Gyöngypress híreit olvasom.
Lám, van ilyen is, mármint olyan, hogy egy cég a tréfa kedvéért híreket gyárt, s olyan jól sikerülnek ezek a hírek, hogy mások is élvezettel olvassák, nem csak a cég “belső köre”. És akkor az már marketing!
Nem vagyok irigy, lábadjon gyöngybe a nevetéstől az Ön szeme is, közreadok egy-két gyöngyszemet 🙂

Óriási gyöngy mennyiségre bukkantak Iránban!

Egy családi ház alapozásakor a markológép 50 darab, egyenként 150 kilós fémtartályt emelt ki a földből, amelyek színültig voltak pakolva kása és szalma gyöngyökkel.

A föld alatt közel két méter mélységben megbúvó akril, magyarul műanyag gyöngyöket az iráni Nemzeti Vallásügyi és Kincsvadász miniszter lefoglaltatta.
Az iráni tudósok ember feletti munkával végül megfejtették a dobozok titkát: mindegyiken a Made in China felirat volt olvasható.
A gyöngyöket megsemmisítették.
Bár senki nem tudja, hogyan és mikor kerültek a föld alá. Az Egyesült Államok reményét fejezte ki, hogy a gyöngyök sem mérges gázt, sem hasadó anyagot nem tartalmaztak. Kínában a Gyöngyügyi miniszter a hírt sem cáfolni sem megerősíteni nem kívánta.
/GYÖNGYPRESS/

GYÖNGYITISZ – A legújabb gyógyíthatatlan betegség!

Terjed és nincs megállás. Az orvosok tehetetlenek. Fontos tudni a következő tíz pontot.
Tünetek:
1/ Ismerősünk gyöngyöt fűz. Nem tudjuk megállni, hogy ne csináljuk mi is.
2/ Gyöngyöket vásárolunk és fűzés mintákat keresünk a neten.
3/ Az első nem sikerül. De a második sem az igazi.
4/ Beiratkozunk gyöngyfűzés tanfolyamra. Ott mindenki jobb nálunk.
5/ Sikerült! Vérszemet kapunk és jobbat, szebbet szeretnénk alkotni.
6/ Eltelik fél év, és szekrényünk telis-tele gyönyörű gyönggyel.
7/ Benevezünk egy pályázatra, de magasan nem nyerünk.
9/ Rájövünk, hogy még sokat kell tanulni és gyakorolni.
10/ Gyöngyöket veszünk, fűzés mintákat keresünk a neten és gyöngyfűző tanfolyamon veszünk rész, majd egy pályázaton…
Mellékhatások: nincsenek.
Ellenszer: szükségtelen.
A legszebb kreatív hobbi! Az orvosok jelentős része is Gyöngyitiszben szenved. Vigyázat ragályos! Gyógyíthatatlan és nem szabad gyógyítani!
/GYÖNGYPRESS/

*****

A hírek beszerzésének helye: > Gyöngyök

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply