Hertha, Dárdai, siker – Pécsről indult a Dárdai-fiú

A Hertha magyar csapat!

Dárdai Pécsett nem csak magyar, hanem pécsi is. Így aztán minden Hertha siker dupla örömöt jelent a városban.
Most, hogy a PMSC az ismert körülmények miatt az NB III-ban teszi-veszi magát, a pécsi polgár a Herthának drukkol, ha a jó focitól valamilyen sikert remél.
Nem tudom, ma hány pécsi családban kapcsoltak az Eurosport csatornára, hogy a Bundesliga meccs összefoglalójában nézzék meg a Hertha BSC-Hamburger SV mérkőzést, de minden bizonnyal nem egyedül voltam.

A végeredmény 3:0 lett, vagyis fényes magyar siker született 🙂 Mert igen, a Hertha magyar csapatnak számít, akárki akármit is mond!
Aki ma rápillant például az Index címoldalára, nem a magyar mérkőzések eredményeivel találkozik ott, hanem a Hertha és Dárdai sikerével.
Mit jelent ez?
Annyit jelent, hogy az online újság olvasóit a Bundesliga „magyar csapata” jobban érdekli, mint az OTP-Liga összecsapásai. Ha nem így volna, akkor nem a Dárdai legénység labdaűzőinek eredményeire pazarolnák a drága bájtokat!
És lám, nálunk is, a Blog Pécsen is erről esik szó 🙂
Naná, hogy van örömünk, hiszen a német szaksajtó a német bajnokság indulásakor biztos kiesőnek vélte a Herthát. És lám, a nyolcadik fordulóban negyedik!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!