Hogyan gyilkolják a legjobb dolgozókat …

az ön cégének középvezetői?

Bizonyára most azt gondolja, átvitt értelemben értjük a kérdést. Nem. Szó szerint.

A kissé vagy nagyon alkalmatlan vezetők olyan kommunikációs stílust képviselnek, amellyel tönkreteszik beosztottaik életét. A beosztottak nem csupán nem szeretik az olyan vezetőket, akik keményen, nyersen, megértés és bizalom nélkül beszélnek velük, hanem egyesen félnek tőlük. Ez a félelem testi szinten azt jelenti, hogy

megemelkedik a vérnyomásuk – meglepő módon már akkor is, ha tudják, aznap egy légtérben vannak vezetőjükkel és beszélniük sem kell. A kísérletek, melyekben vérnyomásmérővel a karukon dolgoztak a beosztottak, azt mutatják, hogy akinek kellemetlen főnöke van, és ettől rendszeresen megemelkedik a vérnyomása, az 30%-kal nagyobb valószínűséggel szenved szívkoszorúér betegségben, mint szerencsésebb társai.
Ha a stressz a néma gyilkos, mert úgy rombolja szervezetünket, hogy azzal nem vagyunk tisztában, akkor az alkalmatlan középvezetők beszélő gyilkosok.

Védje meg legjobb munkatársait, és képezze cége középvezetőit!
Kérjen, személyre, cégre szabott díjtalan ajánlatot tőlünk! forlong@t-online.hu

Gyakorlatorientált középvezető képzésünk leírását itt olvashatja el.

Sipos Tünde
tanár, tréner, mediátor
PhD hallgató
Forlong Bt.

“Hogyan gyilkolják a legjobb dolgozókat …” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Ha valaha példákat kell mondanom arról, hogyan lehet ütős címadással felkelteni az érdeklődést, akkor ez a blogbejegyzés ott lesz a példáim között!
    Mert van-e annál keményebb kezdés, mint a Hogyan gyilkolják a legjobb dolgozókat az Ön cégének a középvezetői!?
    Ha valami felkeltheti az érdeklődést a tudományosan megalapozott, a gyakorlat évtizedeivel átitatott középvezetői képzés iránt, akkor az ilyen címadás az.
    Gratulálok!

Szólj hozzá!