Horgász show

Egy ragyogó horgász reklám spot

Budapest, 2015 március tizenharmadika van. A Syma csarnok előtt hosszú sorokban állnak a sporttársak, hogy kétezer magyar forintokért bejussanak az évi rendes horgász showjukra, ahová előre meghirdetett kedvezményes áron is hozzá lehet jutni némely horgász felszereléshez.
Én már bejutottam és ott állok a The One bojlikat népszerűsítő stand előtt, ahol a Fishing and Hunting televíziós csatornán gyakran feltünő Ács Józsefhez fordulok. (Ács horgásztársat általában mindenféle tavak és folyók partján, esetleg csónakban, kezében bottal majd méretes ponttyal szokták a mozgóképeken megmutatni.) Szóval hozzá fordulok a kívánságommal:
– Abból a bojliból kérnék, amiért a halak a partra is kijönnek!

De itt meg kell állnunk egy pillanatra, nehogy valaki a sületlenség vádjával illessen, s mutatom a videót, mire is hivatkoztam:

Tanítani való reklám videó ez a javából!

A kezdő képsorok horgásza (akinek a kezéből kihullik a bojli) igazán attraktív és figyelmünkre joggal igényt tartó ábrázattal bír, (borosta, napsütöttén pirosló orr, mély barázdák az arcon és homlokon) mintha Ogilvy párját ritkító francia mosónőjének párja akarna lenni – vagyis a reklámklasszikus hatását – a spot előnyére – szépen tetten érhetjük ebben a reklámfilmben.
A nagy reklám ötlet pedig a szárazra manőverező hal, vagyis a mondandó: ez a bojli annyira kapós, hogy partra jönnek érte a halak.

– Jó vétel lesz! – feleli mosolyogva Ács horgásztárs – hiszen se botra, se szákra, se zsinórra nem kell költenie!

A The One bojli gazdái értenek a marketinghez. A márka és a márkát népszerűsítő horgászok folyamatos jelenléte a “célcsoport” által nézett PV TV-ben (Fishing & Hunting csatorna) és annak weboldalán, a reklámfilm, a kiegészítő alkalmak, mint a Horgász Show igénybe vétele, a csomagolás esztétikája, a terméken lévő szöveg – Premium Quality, maximum attraction – komplex egységet alkot. Nem csoda, hogy vettem a bojliból magam is 🙂

Persze nem csak a pudingnak, hanem a bojlinak is az evés a próbája!  Az abaligeti tavon hamarosan kipróbálom!

***

Horgászatról máskor és másutt:

 

“Horgász show” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!