Home » blog » Húsvét nyári gumival
Húsvét nyári gumival | Szolgáltató blog
blog

Húsvét nyári gumival

Húsvéti képeslap
Húsvéti képeslap

Húsvét jön, s a mellékelt képet beemeltem a Jóljárok.hu képeslapjai közé, nehogy sértődés legyen valakiknél a nyúltojásból.
Hogy a tesztüzem alatt milyen vélemények születtek erről a képeslapról? Mindenesetre én már fodrásznál is voltam, ahol a kedves tanulólány félreértett, s a szakállam most inkább hasonlít egy félnapos borostához, mint szakállhoz.

De mindez nem baj, mert a híres siklósi Dömény gumisnál nyárira cseréltem a téli gumikat a Fordon (nem a pécsi Fordnál!), s így remélhetőleg gördülékeny lesz a húsvétunk.

A fodrásznő szerint viszont nagy marhaság ez a folytonos gumicsere, néhány éve még azon örömködtünk, hogy a virsligumikat, a diagonált acélradiálra cserélhettük. Na, de aki flancolni akar ezeken az utakon…

Érdekes, hogy se a gumisnál, se a fodrásznál – senki nem beszélt politikáról. A húsvét, a nyári gumi meg a szakálcsonkom fontosabbnak bizonyult annál.

***

Szó volt róla:
Fodrász, fodrászat

Ügyfelet veszített Pécsett a Ford

11 hozzászólás

 • lucifer

  Lehet, hogy megtanulták, aki üzletel, az ne politizáljon. Helyeseljen. Hümmögjön. Meg az is lehet, hogy politikából előrehozott böjtöt tartanak, amit aztán megtoldanak. Ezen se csodálkoznék.

 • EL LOBO - A farkas

  Ma bizonyára oldódik ez a politikamentesség – de csak este, otthon, valamelyik híradó előtt ülve, mert a népek inkább kipörögnek a napvilágra – hiszen tavasz van.
  Aztán lehet, hogy holnap, Gordon közismert karizmájától vezetve… indulunk – locsolni! 🙂

 • EL LOBO - A farkas

  Nem tudom, ZinczyKa, a világgazdasági válság közepén milyen nyúlra számítottál, amikor még az MSZP kongresszusán se húzott nyakkendőt Gyurcsány. Akkor talán majd pont a nyulakon lesz? Vagy hogy képzeled 🙂

 • Malvina

  Én meg amondó vagyok, hogy EL A KEZEKKEL A NYULAKTÓL! De a csibéktől , a barikáktól és a malacoktól is! Az agyam eldobom, hogy az embernek már tényleg semmi nem elég! Annak idején úgy drukkoltam a majmoknak az ő bolygójukon, hogy igáznák már le végre ezeket a kétlábú csupasz pofájú öntelt népeket. Aztán sütnék őket meg nyárson, tömnék őket ki gézzel, mutogatnák őket rács mögött, fognák őket kocsi elé, adnák őker húsvétkor ajándékba gonosz kis majmoknak, akik egyenként tépnék ki az ujjukat a kézfejükből, és így tovább…. Már éppen itt lenne az ideje, nagyon megérdemelnék! ::))))

 • ZinczyKa

  Lobo, a válság sem lehet mentség az esztétikai bűncselekményekre függetlenül mindenféle nyakkendőtől.:D
  Malvi drága, milyen megbocsátó húsvéti hangulatban vagy!! 😀 😀

 • Malvina

  ::)))
  Na, de komolyra fordítva a szót: van, ami megbocsátható és van, ami nem. És ehhez a húsvétnak semmi köze, mert ez igaz bármilyen hétköznapi és nem hétköznapi időszakra is. Igen, ez a mániám. Mármint hogy az emberek zöme egyszerűen képtelen emberi módon ünnepelni (is). Majd minden ünnepét az állatok bánják. ::(((( Ami húsvét idején az én dolgom, az csak annyi, hogy mindig előveszem a figyelmeztetést, hogy EL A KEZEKKEL A NYULAKTÓL!

 • ZinczyKa

  Te Malvi, ez az állatvédő nekirugaszkodás honnan van? Húsvétkor nem eszünk nyulat. Csak disznót. Vagy akkor most EL A KEZEKKEL A DISZNÓKTÓL is legyen? Látogass el a Szegény Disznó Hadd Éljen Alapítvány honlapjára 😀

 • Malvina

  Lehet, hogy ti nem , de bizony a népek ilyenkor IS mindent esznek. Mit esznek! Zabálnak! És játékszerként adogatják a nagyok a kis gonosz törpéiknek a kisnyulakat és kisbarikat. Meg lehet nézni mennyi állat pusztul el, betegszik meg ezen ünnepek alatt és után. És most még az Állatkert is bemondta az unalmast! Aszondja, hogy azért szünteti be az ünnepek után “feleslegessé” vált állatok befogadását, mert ezzel akar felelősségre nevelni! Na, kérem, látszik, hogy nem Emberkert ők! Haloványlila lövésük sincs, mi fán terem az ember! Most aztán nagyon megbüntetik ám őket! Meg sem fordul a fejükben, hogy ezzel a hülye elzárkózással a szerencsétlen kis állatokat ítélik biztos és gyors halálra. Hát hiába! Nálunka az Állatkert is csak olyan mint minden más! Hiteltelen és igazából semmi köze nincs önmagához.

  Ma délután a Római parton jártam, amit elborított a rengeteg gagyiárus gagyiáruja. Az egyik helyen egy csapat fehér, hosszú fülű, lópofájú , pirosszemű, négylábú patás és hosszúfarkú – valami elborzasztó szőrcsimbókos anyagból készült – állatott láttam.Kérdem a managerárust, hogy hát ezek itt meg ki fiai borjai, kinek a teremtményei? Erre úgy alapos pimaszsággal leordított, hogy én vajon mit is gondolok. Egyébként meg ő bizony köpik az egészre, mindenkinek az, aminek látja. Na, erre mondtam is neki, hogy akkor gyorsan keretezze is be őket, és tegye fel a falra, mert én úgy látom, hogy ezek az ő kiskori ábrázatai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.