Játék ajánló: Kockásfülű nyúl – kesztyűbáb

A Kockásfülű nyúl nemzedékek által ismert teremtmény a televízió jóvoltából

Kockásfülű nyúl
A Kockásfülű nyúl kesztyűbábtól kulcstartóig

Így, az ismertség révén is a Meseajándékok webshop által kínált kesztyűbáb az egész család kedvencévé válhat.
A Kockásfülű nyúl nagyon-nagyon kedves teremtmény, amely most, kesztyűbábként repkedheti be a lakást, a gyerekszobától a nappaliig és vissza.

Hiszen a mi kockásfülű barátunk képes a repülésre.
A mesefilmek epizódjaiban hosszú fülecskéi a helikopter rotorját utánozva teszik lehetővé a szárnyalást. Kesztyűbábként viszont az Anyu, az Apu, a Nagypapa, a Nagymama vagy a testvérek, a barátok kezén röppenheti be az irdatlan, mesebéli távolságokat.

A Kockásfülű nyúl és a pedagógia

A Kockásfülű nyúl pedagógiai szempontból is fantasztikusan eltalált teremtmény.
Hiszen történeteiben a többfunkciós füleinek segítségével mindig ő röppen a konfliktusok színhelyére, hogy feloldja azokat. A Kockásfülű teremtmény ezáltal egy igazi, valóságosnak tűnő, pozitív mesehős!
Azáltal, hogy kesztyűbábként kerülhet egy kisgyerek környezetébe, számtalan új történet hősévé válhat. Ezáltal növelheti a gyermekeink kreativitását, meseszövő képességét, a jóra törekvésre a hajlandóságát.
A családon belüli játék persze a családi összetartozás élményeibe épülhet, növelve az összetartozás érzetét is.

Nincs is egyszerűbb, s ezáltal nagyszerűbb játék, mint amikor a kockásfülű barátunk bábként funkcionál, ezer szerepet vehet föl és a játékosok is változhatnak – kézről kézre járhat a mesefiguránk.
Ugye, mennyire nagyszerű ajándék lehet a Kockásfülű nyúl névnapra, szülinapra, karácsonyra, húsvétra egyaránt. Vagy csak úgy, a hétköznapi örömök kedvéért.

Webshopban a játéköröm

A vásárlások egyre nagyobb hányada szövődik az interneten a webáruházak, a webshopok világában.
A Kockásfülű nyúl bábfigurája, bábkesztyűként szintén beszerezhető a weben, egyebek között a Meseajándékok webboltjában.
Beszélgettem a tulajdonossal, bolondul a játékokért, a gyerekek örömét nagyon-nagyon fontosnak tartja. Kínálatában a társasjátékok, valamint az olyan egyszerű, finom anyagú termékek, mint a Kockásfülű nyúl vagy a modern szemléletű termékek, mint a 3D puzzle egyaránt megtalálhatóak.
A szülők számára a termékek kategorizálása nagyon szépen megkönnyíti a választást. Hogy a legegyszerűbbre hivatkozzam: külön szerepelnek a fiús és a lányos játékok.
De nem is tudom, ezt miért is mondtam, hiszen ha valamelyik játék unisex jellegűnek számít, akkor az minden bizonnyal a Kockásfülű nyúl lehet.

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!