Képzések, tanfolyamok Pécsett – tanfolyamkereső

Tanfolyam folyam

Szinte hihetetlennek látszik első ránézésre az az irdatlan mennyiségű tanfolyam, képzés, OKJ-s bizonyítványt adó iskola, amennyit a tanfolyamkereső com elnevezésű honlap oldalain láthattam. Tanfolyamok, képzések minden mennyiségben.

Pécsi képzések

Tanfolyam kereső

Amikor célzottan a pécsi képzésekre lettem kíváncsi, ugyanaz a bőséges kínálat ugrott a szemem elé, amely azt súgja a látogatónak, hogy a magyar és a pécsi polgár talán mást sem tesz, mint tanfolyamra jár, képzi magát, idegen nyelveket szív magába és nagyszerű, jól fizető szakmákat sajátít el  – tehát micsoda felkészült, gazdag nép lehet a miénk.

Csak engedéllyel működő intézmények szerepelnek benne

Pedig a tanfolyamkereső honlap csakis engedéllyel rendelkező tanfolyamokról tudósít, így a “Buga Jakab ostorpattogtató hátsó udvari pénznyelő házi tanfolyam” nem kaphat abban helyet, nem szaporítja az amúgy is tiszteletet parancsoló kínálatot.

Ez a kínálati bőség szakmai bőséget is takar. Bolti eladótól hentesen, bábkészítőn, diétás szakácson át a fejlesztő vezetőig az ég egy adta világon minden szakma megtalálható.

Az interneten kereső embernek azért mégis könnyű dolga van, mert a mérhetetlen kínálatot szűrheti település illetve konkrét tanfolyam név alapján.

Sokszereplős oktatás

Pécs ismert és kevéssé ismert tanfolyamszervezői is képbe kerülnek.
Boltvezetőt például a P. Oktatási Központ Második Esély Iskolája Kereskedelmi, Szervező és Szolgáltató Betéti Társaság, a Baranya Megyei Kereskedők Egyesülete, a Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola valamint a Pécsi Szakképzési Centrum is képez.
A képző intézmény kiválasztásához a leendő boltvezető óriási segítséget kap a tanfolyamkeresőn, mert a képző intézmény nevére kattintva a Google Maps jön elő, vagyis térképen tervezheti meg az útját, mérheti a távolságot kilométerben és időben is, sőt egy kattintással felkeresheti az intézmény honlapját.

Bátran elmondhatjuk, hogy Pécs városa a tanfolyam, a képzés terén igazán nagyszerűen kitesz magáért, méltón az iskolavárosi ranghoz, melyet évtizedek óta birtokol. És ez nem csak “szöveg”, hiszen az egykori tanítványok, akár szakmát, akár diplomát szereztek a városban, akár Magyarországon, akár külföldön élnek, mindig is jó hírét költik a városnak.

Keressen magának Ön is egy jó tanfolyamot itt:
> Képzés Pécsett

*****

A Tanfolyamkeresőt részletesen bemutatja a Marketing blog is:
> Magyarország tanfolyam nagyhatalom

“Képzések, tanfolyamok Pécsett – tanfolyamkereső” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Tényleg nagy a választék az oldalon! Jól át kell gondolnia az embernek melyik tanfolyamba invesztál energiát (és pénzt)!

  Nagy kérdés, hogy mi alapján döntsünk? Biztos érdemes mérlegelni mire lesz a jövőben piaci igény, mennyire vonz az a téma. Ha kiválasztottuk a képzést azt ajánlom érdemes mindenkinek előtte megismerni a képző személyét is. Felnőtt korunkban is úgy van, mint a gyerekkorunkban: akkor szerettünk egy tantárgyat, ha szerettük a tanárt.

  Persze nem akarok naiv lenni, hisz én is itt élek; van amikor a jelentkezőket tényleg csak a papír érdekeli és az, hogy minél könnyebben hozzájusson.

 2. Sándor, számos igazságot vettél elő.
  Napjainkban valóban a legerősebb motiváció a megélhetés és ez bőven megelőzi az elvont tudásszomjat.
  Vagyis tanfolyamot, képzést tényleg a papírért végez el a legtöbb ember.
  Talán a nyelvi képzés lehet kivétel – ott nem elég a papír 🙂

Szólj hozzá!