Kisvállalati marketing – Kikerics akció. Új fejlemény

Két hónappal ezelőtt, Rekettye Gábor: Kisvállalati marketing c könyvének bemutatójáról írtam posztot, (amelyhez maga a szerző is hozzászólt). Abban a posztban javasoltam a könyv kiadójának (Akadémiai Kiadó) egy Magyarországon még nem kipróbált, de legalábbis nem általános és nem szokványos eljárásmódot a könyv széles körű megismertetése érdekében. (KIKERICS AKCIÓ). Levelet is írtam a kiadó képviselőjének, amelyre akkor nem érkezett válasz. És láss csodát – tegnap este, hozzászólásban értesített Budaházy Árpád úr, hogy a levelet nem kapta meg, és keresi az együttműködés formáját és lehetőségét.
Dr. Rekettye Gábor – Kisvállalati marketing

 Tisztelt Budaházy Úr!

Eredeti levelem másolatát elküldtem, s örömömre szolgál a blog-megkeresés. A Kikerics akció sikeréért még mit tehetnék?

Egyébiránt a könyv olvasása közben előbújt gondolataimról itt is találhat lenyomatot:
Rekettye Gábor – Kisvállalati marketing c. könyvét olvasom

Talán némi magyarázatra szorul, a Kikerics akciót miért a KASZÁLÓGÉP ELLEN kitétellel indítottam el.
Nos, Pratkanis és Aronson híres könyve RÁBESZÉLŐGÉP-et említ, s így joggal mondhatjuk: ha van rábeszélőgép, akkor nyilván működik a piacon kaszálógép is 🙂
Hé, Gerillamarketinges: segíts! KIKERICS akció – a kaszálógép ellen!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

Leave a Reply