Home » blog » Költözik a hivatal meg a bútor
Költözik a hivatal meg a bútor | Szolgáltató blog
blog

Költözik a hivatal meg a bútor

Bútor marketing és bútorszállítás

Bútorszállító sok található Budapesten, de legrégebbi vállalkozás – értelemszerűen csak egyetlen egy lehet. Bútor marketing ezt a lehetőséget kihasználni.
Ez a bizonyos első 1981-től cipeli a zongorát, teszi-veszi a cuccot, emeli a bútort (ha kell az anyóssal együtt, bocsánat, ez csak kiszaladt a számból), szóval izmos lábikrával, verítékes arccal  gyűrik le a lépcsőt, mozgatják a várost, szinte feltűnés nélkül, apránként, de egyszer csak mindenki máshol lakik, mint ahol eddig lakott, más lesz a munkahelyek címe is, egyik fényes irodából a még fényesebbe költözik a hivatal.

Szóval ha költözik a hivatal, akkor költözik a bútor is.
A cég honlapja nagyon ügyes megfogalmazással él, azt állítja, hogy a cég a nevét az ügyfeleitől kapta – és ezzel máris leveszi az embert a lábáról.
Micsoda marketing fogás – rikkanthatunk fel!

Bútor, kanapéágy, marketing

Persze nem csak marketing fogásokról van szó, hiszen a honlap telis-tele van jó tanáccsal, miként is készüljön a polgár a hurcolkodáshoz, mit és hogyan dobozoljon, aztán el ne felejtsen parkoló-pakoló helyet is biztosítani a bútorszállításhoz!
De ez persze nem minden, hiszen bélelt teherszállítóval jelenik meg a cég teherjárműve, ami törékeny, az el ne törjön, ami kényes az ne kényeskedjen és így tovább.
Tényleg: csak így tovább 🙂

***

Apropos bútor:
> Boltok, bútorok, akciók
> Bútor, kanapé – Budapest

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.