LINKFELHŐ; Blog Pécs

LINKFELHŐ: Az Első Magyar Keresőoptimalizáló (Honlap-optimalizáló) Verseny közben (!) kiírt másodikra nem neveztem be, bár készítettem egy kis honlapot, de három hónapig nem is nyúltam hozzá. Ám a minap igen, s így – versenyen kívül ugyan, de benne van az első húszban, pillanatnyilag tizedik. Ez a helyezés már országos figyelemmel jár – s így, gondoltam, jó lesz Ajánlást készítenem. Szóval: ezt a honlapot a SZEF-nek (Szellemi Erőforrás), név szerint FUKSZ ÁGNES-nek ajánlom! Részletek a versenyhonlapon.

BLOG PÉCS: ha azt gondolja valaki, hogy örömömre szolgált a “blog Pécs” és a “Pécs blog” beütésre (Google.hu alatt) szétszaggatni, szétverni a net természetes rendjét, az téved! Ha ma rápillant valaki ezekre a találati táblákra: mint egy tábori latrina atomcsapás után! Nem vagyok büszke rá, mert így nem csak a kegyencek és a feketén munkálkodók bögöly-blogjai, honlapjai szorultak ki az élmezőnyből, hanem  számos értékes oldal is. De talán figyelemfelkeltésnek jó volt.

Ma, az Európa Kulturális Fővárosa – Pécs, 2010 oldalon, az annyi bosszúságot okozó CIVIL ötletpályázatról Méhes Márton írt pár sort, végre konkrétumok, a lekezelő csönd, vagy a szintén lekezelő, negédes brummogás helyett!
Talán… Ha megszűnik az a jelenség is, ami miatt szüneteltetem a hivatalos honlap támogatását, talán megszűnik egy abnormális állapot is, amelynek lényege: azokat készítjük ki, azokat igyekszünk lehetetlenné tenni, azokat bénítjuk le és borítjuk ki, akik hatékonyan tudnának és akarnak is segíteni!

Talán…

***

Linképítés

“LINKFELHŐ; Blog Pécs” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Kedves Morvax, Banan és Myrtille!
  Barátaim egy része tüzelne: még, még – mások meg csitítanának, sőt.
  Lezárva a témát:
  1) annyi azért engedtessék meg nekem, aki a neten, a netből él és mindenféle közterheket, járulékokat fizet, hogy akár dühösen szóvá tegyem, hogy illetlenség feketén működő oldalakra linket adni – civilek támogatásából, közpénzből finanszírozottan! Egyébként Pécs város másik hivatalos honlapjáról is fut le, a szabályoknak nem megfelelő kereskedelmi honlapra link. Egyebek mellett a megélhetésemről van szó. Hadd aggódjam már egy picit a fekete és a szürkegazdaság láttán! Felhívtam rá a figyelmet és kész.

  2) mindemellett mérgezi a közérzetem ez a marketingháború, megakadályoz abban, hogy azt tegyem, amit én akarok – hogy azt folytassam, amit. És nyilván mások is így vannak ezzel.
  Tehát én ezzel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni, ám azért megjegyzem, másoknak volna egy kis teendője vele.

 2. Kedves El Lobo!

  Az utóbbi időben nagyon sok kellemesnek nem nevezhető eseményt kellett “feldolgoznom” – túlélési stratégiára voltam kénytelen berendezkedni.
  Most egy kicsit lazíthatok és örömmel olvasgatom újra és újra azokat az írásokat, erőt adó sorokat, amelyeket Te küldtél.
  Jó érzés, hogy van(nak) – mert mit is hozhat a sors, minthogy még egy pécsi illetőségű segítőre találtam 🙂 – akik önzetlenül tudnak segíteni és hinni abban, hogy együtt könnyebb.

  Erőt gyűjtök újból és újból, mert ilyen háttérrel érzem még, hogy feladatom van!
  Köszönöm Neked és minden Hozzád hasonló érzésű és gondolkodású embernek! 🙂

  Szeretettel, Fuksz Ágnes

 3. Kedves Ágnes!
  Nincs mit köszönnöd! A fentiek felett is csak akkor érdemes egy pillanatra megállni, ha EREDMÉNYE volna a figyelem felkeltésére tett kísérleteimnek, azaz akadnának olyan szervezetek, vállalkozások, vállalkozók, akik EGYENRANGÚ félként foglalkoztatnának – bizonyos szempontból – hátrányos helyzetbe került embereket!
  A társadalmi anómia jeleit is látva, de számos kísérletet is tapasztalva a jobbításra, nem tehetek mást és többet – szurkolok!

Szólj hozzá!