Home » blog » Mészáros András és az aranyhal

Mészáros András és az aranyhal

Mészáros András főigazgató az aranyhal titkáról beszél

Mészáros András, az Európa Kulturális Fővárosa Pécs, 2010 főigazgatója ma nagy hatású, mozgósító erejű előadást tartott a Pécsi Tudományegyetemen, azon a konferencián, amelyet a PTE Szociológia Tanszéke szervezett.
Az előadás tartalmát nyilván bő terjedelemben ismerhetjük majd meg a holnapi lapokból – eszem ágában nincs blogger létemre cikket fabrikálni ugyanarról, amiről majd azok. Így én az aranyhal történetét emelem ki.

Hanem az aranyhal…

Szóval Mészáros András direktor úr azt is beleszőtte a nagysikerűbe, hogy az irodájába vett egy gömbölyű akváriumot, s abban aranyhal lubickol. Aki kívánni jön hozzá, az EKF irodájába, azt az aranyhal hatáskörébe utalja, akinek meg ötlete van, az vele beszélhet!

Na, de a szünetben, még az aranyhal felemlegetése elött összefutottunk, s a direktor úr elmesélte, hogy a múltkori blogger-csínyemnek (első magyar internetes flash mob), bizony van hatása – többen hívták már föl nevetve, a szárnyas hajú direktort keresve!
Natessék, én meg éppen a napokban borongtam ott – hogy semmi visszajelzés a civileknek 🙂
(Amúgy a Wikipediában is ott virít, – az első magyar internetes villámcsődület megjelöléssel – a múltkori net-tettem.)

Egyébként ma megnéztem a Googleban: a szivar szó beütésére – az első húszban lévő 2 találatommal – Pécs és az EKF még mindig szigorúan tartja a helyét!

Nem is tudom, az aranyhal szóra ráhajtsak-e a Googleban? 🙂

***

Az elméleti háttér: keresőmarketing

“Mészáros András és az aranyhal” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Az nem kihagyás a Wikipediában, hanem tőletek kellene valaki, aki regisztrál a wiki-ben, megírja a szöveget, fölrakja, törődik vele – s akkor a wiki vagy “befogadja” a szócikket vagy nem.
    Magától semmi sem működik, mindig kell mögé valaki, aki nyomja, taszigálja, viszi az ügyet, mert anélkül nincs semmi.
    Illetve van: – lehet beszélgetni a Wikipedia aranyhalával 🙂

  2. Kedves Molly!
    A kompromisszumkészség maximumáig elmenve mindkét irányba annyit mondhatok: a blog szövegében nem egy aranypókról, hanem aranyhalról van szó 🙂

Szólj hozzá!