Molett divat: új évad bő választékkal

A Lady Molettiben

Molett divat most.
Tavasz van a molett divat fellegvárában

Ágnes asszony a régi tempóban viszi az üzletet.
Polcok, vállfák hatalmas mennyiségű ruha választékkal, mintha Európa, sőt a világ összes neves, minőséget előállító ruhagyárából, szabóságából, divat-műhelyéből vételezett volna valamennyit a a Lady Moletti Pécs. Természetesen a molett divat jegyében tette ezt az üzletvezető, a vásárlói kedvéért.

Csillogó szemmel ajánlja a blúzt az éppen az üzletben nézelődő vásárlójának, s mikor az elmegy boldogan, hóna alatt a szinte rá szabott ruhadarabbal, hellyel kínál.

– Hogy megy az üzlet?  – kérdem kíváncsian.

– Ne is kérdezze, nem is volt tél az idén, nem vitték a népek a téli ruhaneműket, se itt a boltban, se az interneten át! – kapom a választ.

Hiába na, aki a ruhakereskedelemben dolgozik, annak hiányzott a fagy meg a hótakaró, hogy vigyék a molett hölgyek a jó meleg pulóvereket, télikabátokat. De ezen a télen végig tavasz volt, s kevesen keresték a zimankó idején eddig mindig is kelendő áruféleségeket.

Jön a tavasz, jön a nyár

– Persze most fordulni fog a kocka, ugye … – nézek kérdőn Ágnes asszonyra.

– Igen, az időjárás is ígéri, hogy normális évszakok jönnek, a tavasz meg a nyár, s velük együtt az évről-évre visszatérő alkalmak. Gondolok itt például a ballagásra, a diplomaosztásra és az esküvői szezonra is.
Ezekre az alkalmakra a molett nőtársaim is szeretnek szépen kiöltözni, és számukra számos világmárkából nyújtok elsőrendű, príma kínálatot: Ribkoff, Pause Café, Frank Lyman, KjBrand, Leo Guy és sorolhatnám tovább.

És külön is említhetem a nyarat, amikor a holdfényes éjszakára készül a nő, hogy sétáljon egyet a párjával a Balaton vagy az Adria partján. Ilyen alkalomra a könnyű szoknya és a lebbenő blúz a legjobb öltözet.

Az interneten történő keresések és a webáruházunkban történő vásárlások is visszaigazolják egyfelől az idő jobbra fordulását, másfelől azt, hogy a választékunkkal – a bóvli kerülésével – jó úton járunk!

***

A Lady Moletti webáruházának elérhetősége:
Lady Moletti Pécs

Korábban ebben a blogban és másutt is írtunk a híres pécsi Lady Molettiről:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!