Nagyon civil blog-bejegyzés: házassági évforduló

A blog, ha komplex, mint ez is itt, sokat elárul az írójáról! De ma, a harmincegyedik házzasági évfordulónkon semmiféle személyes titokról nem lebbentem fel a fátylat. Miért is tartozna az ide tévedő olvasóra, hogy a civil már megvette az asszonyának a virágot, s picinyt örül, hogy nem kerek az évforduló, mert akkor nem csak a “reform” nyúlna a zsebe mélyére, hanem a kedves iparkodás is … 🙂

Apropos civil. A valódi civil(es) és a pártos gondolkodás közötti különbség! Miért, s hogyan ver éket, az akár látens módon jelen lévő pártos gondolkodás a civilek közé is? De erről majd holnap. Ám akit érdekel a kiindulópontom, az vegye kézbe Bruce I. Newman Politikai marketing mint kampánystratégia c. könyvét, üsse fel az 52. oldalon, nézzen rá az ábrára, amely a marketingszempontú megközelítés fejlődése feliratot viseli. A pártalapú megközelítésben a középpontban a párt, a marketingszempontú megközelítésben pedig a választó áll! … De majd holnap, mert ma, nálam, a középpontban – a feleségem áll!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Nagyon civil blog-bejegyzés: házassági évforduló” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Kedves Jóbarátok!
  Köszönöm a bíztatást! 🙂
  Kedves BéDéKá! Az eddigi 31-ben is volt ám móka és kacagás! Mert nem folyamatos az asszony cigarettáról való leszokása, amely időszakban valóban előfordultak meglepő dolgok 🙂
  De sikerült leszoknia, s így talán én is “visszakerülök a régi helyemre”, a megszokottba!
  Ünnep ünnep hátán, ma NŐNAP!
  A hölgynemű lányoknak csók!

 2. Sziasztok!
  Myrtille kedves! Ez elütés nálad? Mert így azt mondod: lányon a 10 gombóc sok! (Tehát rajta a nőn.) Ha Atyád ezt mondta – hát igaza van!
  Csak attól tartok: Lányom volt az eredetileg, megszólításként 🙂

Leave a Reply