Pécs: japán, magyar két jó barát

A japánok Kodály miatt szeretnek minket

Kórus - Pécs házigazda lesz

Talán nem húzzák fel az orrukat lengyel barátaink, ha a japánokkal “csaljuk meg” őket, de nem mi kezdtük! 
A keletiek kezdték, Isten bizony! Honnan sejthettük volna, hogy úgy megtetszik nekik Kodály módszere, és Pécs, hogy nem fognak arról már leszokni sohasem!

Pécs, Kodály és a felkelő nap országa

Halmai-Nagy Róbert író, a pécsi Művészetek és Irodalom Háza művészeti munkatársaként elektronikus levélben hívja fel a figyelmem, hogy tizenharmadikán tizenhét órakor meg is hallgathatom Keiko Szan karnagy és művészeti vezető vezénylete mellett, hogy a Felkelő Nap Országának Magnificat Ifjúsági Kamarakórusa mire is vitte a Kodály-módszer alkalmazásával! Tokyo-ból Pécsre nem először vezet a híres karnagy útja, s nem is utoljára: 2010-ben, amikor Pécs lesz Európa Kulturális Fővárosa, egzotikus kulturális csemegeként, ínyenceknek fogják őt és kórusát újra “feltálalni”!

De most, tizenharmadikán még INGYEN hallgathatjuk meg őket a Művészetek és Irodalom Házában – ki tudja, 2010-ben mibe kerül majd a meghallgatásuk! Gondoljátok meg – proletárok! 🙂

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Pécs: japán, magyar két jó barát” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Genetikailag minden ember rokon!
    De vannak rokonaink, akikkel iszunk, vannak rokonaink, akikkel énekelünk, s végül vannak rokonaink, akikkel a neten nagyon jól megértjük egymást! 🙂

Leave a Reply