Pécsi szálloda ellátó webáruház

Szállodai textil: fürdőköntös

Szállodai textilt kínálnak

Újabb pécsi webáruházat mutathatunk be, szép, megújult honlapon.  Innen, az O.C. Textil webshop kínálatából szállodai ágyneműhuzat, törölköző, köntös és sok egyéb szállodai textil szerezhető be kitűnő minőségben és elérhető áron.

Mint azt egy korábbi bejegyzésben – amely pécsi webáruházakat mutatott be – már elmondtam, egy-egy webáruház esetén aligha van szerepe a helységnévnek. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy hol van a lerakat, a központ, a lényeg az elérhetőségen, a kínált árú minőségén és árán van. És persze a hitelességen.

Szállodai textil

A jó szállodai textileknek makulátlan, könnyen kezelhető, magas hőfokon mosható és időtálló fajtáknak kell lenniük. A hotelek csakis a kifogástalan nívójú eszközök segítségével tudják elnyerni a vendégek tetszését.

A termékről, a szállodai textilről, a törölközőkről, köntösökről, ágyneműhuzatokról, illetve az éttermi textilekről, például az abroszokról mindenképpen érdemes tudnunk, hogy számos téren többet kell nyújtaniok, mint az általános használatra szánt társaiknak.

Mondjuk egy szállodai törölközőnek – a jó nedvszívóképesség mellett – számtalan használatot, mosást, vasalást is ki kell állnia.
Egyszóval nem csak a hotel vendégének, hanem a vendéglátó helynek apartmantól ötcsillagos szállodáig tartó terjedelemben is elégedettnek kell lennie. Hiszen nem vásárolhat a szállodaiparból élő, a kenyerét onnan beszerző vállalkozó, tulajdonos vagy bérlő hetente új törölközőt, köntöst, ágyneműt, mert az gyorsan foszlásnak indul, foltos lesz és kopott.

Miből készül a szállodai textil?

A szállodai textíliák készülhetnek állati anyagokból is, például gyapjúból vagy selyemből. A textíliák leggyakrabban pamutból vagy poliészterből készülnek. A pamut textíliák könnyen kezelhetőek és kényelmesek, míg a poliészter textíliák időtállóbbak és tartósabbak

De a részleteket ismerje meg magáról a webshop oldalairól:
> Szállodai textil

***

Pécsi szállodák, ahol érdemes felvenni a kapcsolatot a szállodai textilek forgalmazójával:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!