Home » blog » Pécsi szálloda ellátó webáruház
Pécsi szálloda ellátó webáruház | Szolgáltató blog
blog

Pécsi szálloda ellátó webáruház

Szállodai textilt kínálnak

Újabb pécsi webáruházat mutathatunk be, szép, megújult honlapon.  A Dibella, vagyis a szállodai, hotel textil Európában ismert és elismert gyártó cég magyar forgalmazójának webáruházáról van szó, ahonnan szállodai ágyneműhuzat, törölköző, köntös szerezhető be kitűnő minőségben és elérhető áron.

Mint azt egy korábbi bejegyzésben – amely pécsi webáruházakat mutatott be – már elmondtam, egy-egy webáruház esetén aligha van szerepe a helységnévnek. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy hol van a lerakat, a központ, a lényeg az elérhetőségen, a kínált árú minőségén és árán van. És persze a hitelességen.

Szállodai textil

A termékről, a szállodai textilről, a törölközőkről, köntösökről, ágyneműhuzatokról, illetve az éttermi textilekről, például az abroszokról mindenképpen érdemes tudnunk, hogy számos téren többet kell nyújtaniok, mint az általános használatra szánt társaiknak.
Mondjuk egy szállodai törölközőnek – a jó nedvszívóképesség mellett – számtalan használatot, mosást, vasalást is ki kell állnia.
Egyszóval nem csak a hotel vendégnek, hanem a hotel tulajdonosának is elégedettnek kell lennie, hiszen nem vásárolhat a szállodaiparból élő, a kenyerét onnan beszerző vállalkozó, tulajdonos vagy bérlő hetente új törölközőt, köntöst, ágyneműt, mert az gyorsan foszlásnak indul, foltos lesz és kopott…

De a részleteket ismerje meg magáról a megújult webshop oldalairól:
> Szállodai ágyneműhuzat, törölköző, köntös

***

Pécsi szállodák, ahol érdemes felvenni a kapcsolatot a szállodai textilek forgalmazójával: hotel Pécs: szálloda üzemeltetőknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.