Home » blog » Pélmonostor, Magyar Kultúregyesület
Pélmonostor, Magyar Kultúregyesület | Szolgáltató blog
blog

Pélmonostor, Magyar Kultúregyesület

Ezeket a sorokat Horvátországban rovom, Pélmonostoron. A Magyar Kultúregyesületnél vagyunk, amely tagja a Kulturális Ipari Klaszterünknek.
Igyekszem kicsit hasznossá tenni magam, blogot nyitottam az egyesületnek: pelmonostor.blog.hu címen. Magyar e-pont van az egyesületnél, itt érezni igazán, mit jelent ez a magyaroknak.

7 hozzászólás

 • FYGureout

  Kedves Barátunk, Kedves Barátom !

  Add át üdvözletünket a pélmonostoriaknak nevünkben is; két héttel ezelőtt az Ambassador Club Pécs náluk volt kiránduláson, és nagyon meleg szavakkal emlékezünk meg róluk.
  Van Nálatok szódabikarbóna ? 🙂

 • Ambassador Club Pécs

  Kedves Barátom !

  Ahogyan azt már telefonon is említettem, a blognyitástól számított világrekord időn belül megtettük bejegyzésünket az általad istápolt htttp://pelmonostor.blog oldalra, és az Ambassador Club Pécs honlapon is csatlakoztunk hozzád egy új bejegyzéssel.

  Remélem, hogy Te is, mi is egy picit hozzáteszünk az ő munkájuk előre viteléhez.

  Administrator Ambassador Club Pécs

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves FYGureout!
  Szinte már rendszerszerű az, ahogyan egy húrra pendülünk, lám, most is, amikor a horvátországi magyarokról esik szó, s külön köszönet, hogy felhívtál, nem sajnálva a pénzt a külföldi hívásra: látod, hogy blogot nyitottam a pélmonostori magyar szervezetnek s mellettem – pontosabban mellettük állsz!
  Remélem, hamar töltenek fel rá anyagot a gazdafg tárházukból, s valóban olyan interaktív hely lesz az a blog, amely által tarthatják az online kapcsolatot az ismerős francia, amerikai magyarokkal. Meg persze velünk 🙂

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves Myrtille!
  Egy offline boszorka seprün repked, egy online tündér kőszéken – és ez így van rendjén 🙂
  Most éppen mely’ város felett repkedsz?

 • FYGureout

  Kedves El*Bognár, aki farkas, tehát, mégiscsak van együttpendülési alapunk !

  Amikor a Drávaszögben kirándultunk – ott, ahonnan Te is bejelentkeztél – és más, hasonló helyeken, előttetek két héttel, a Társaságot annyira megfogta az a hangulat, azok az emberek, hogy nagyon sokat beszéltünk még (és beszélünk még) róla.

  Magyarnak lenni, magyarérzést érezni, igazán ott lehet – mi itthon nem is tudjuk, nem is tűnik fel nekünk, hogy ők hogyan élik meg a magyarságot.

  Mennyi minden kiveszett belőlünk, mennyi mindenben globalizálódtunk…

  Az élménybeszámolóm is, amit a http://www.ambassador-pecs.hu lapra írtam, nem a szokványos 1-2-3 oldal lett, hanem 4 részben írtam meg töredékét annak, amit mi akkor, és ott, és utána érkeztünk

  Nehéz lenne külön zenélnünk abból a kottából… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.