Pillangószív – az országos verseny állásáról

PILLANGÓSZÍV versenyoldalam szept. másodikától töretlenül vezet, első a google.hu kereső-oldalon a pillangószív szó beütésére, immár 2.870.000 szótalálat mellett. Ez a blog, e percben, elviselve még azt is, hogy e hónapban kétszer is megváltoztattam a címét (title), 16.!

Ajánló pillangószív oldalam, amely tulajdonképpen a versenytársak erejét jelző szerkezetként működik, 25.
A mezőny egyre erősebb. Feltűnő, hogy BéDéKá barátom, tör föl oldalaival, mint a gejzír, mától, mivel már az 5. helyre tört föl vezéroldalával, aligha mondhatja azt, hogy ő amatőr!
Lehet, hogy a verseny indulásakor az volt, de már nem az. A korábban “csak” netet ismerő blogger, bizony SEO szakértővé vált, legalábbis a gyakorlat ezt mutatja.
Örülök annak is, hogy net-barátaim, Szipeter és Bajla, szintén ott virítanak az élmezőnyben (mégha nem is pécsiek 🙂 ). Hajrá!

A reális esélyekről korábban már annyit beszéltem, hogy arról már szót sem. Ha végül benne leszek az első húszban, azt óriási sikernek könyvelném el! 🙂

“Pillangószív – az országos verseny állásáról” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia, Szürketestvér, kösz a kedves szavakat.
    Pedig biz amatőr vagyok, balla.biz, sőt pillangosziv.balla.biz, mint tudod. De jó, amatőrség helyett a hályogkovácsságot vállalom, valahogy néha beletrafálok, mitől döglik a google. Az 5. helyemen én is meglepődtem, picit annak is, hogy blogspotom is bekerült a 10-be, és a második tizesben is van kettőm…
    Viszont nincs az élen az az oldal, amelyen most egy felhívás olvasható! Az új, szokás szerint játékos-humoros-ironikus erőpróba nyertesei igen rangos címeket nyerhetnek el!
    Megtudható minden részlet itt la:
    http://hhrf.org/ungbereg/manz/pillangosziv/index.htm

Szólj hozzá!