Home » blog » BLOG: CHE GUEVARA és a munkamódszerem
BLOG: CHE GUEVARA és a munkamódszerem | Szolgáltató blog
blog

BLOG: CHE GUEVARA és a munkamódszerem

A Pillangószív versenyt figyelők nyilvánvalóan észrevették: munkamódszerem a gerillamarketingre épül. A blogírást is az “egyből a vasba” alapelvén működtetem. Guevara asesino… (azaz gyilkos) olvasom a neten spanyolul…
“Venceremos” – ezt üsd be a Google alá – és láthatod a párviadalt: gyilkostól hősig minden jelzőt megtalálsz CHE GUEVARA nevéhez idomítva!
De most nem erről, hanem a gerillamarketinges munkamódszerről beszélnék inkább, bár megjegyezném, hogy aki nem tudja, az ötvenes-hatvanas évek latin-amerikai életét micsoda szegénység, micsoda brutális kizsákmányolás, micsoda fasiszta módszereket alkalmazó, korrupt rendőrállamiság jellemezte, annak lehet, az akkori Fidel, Guevara és más forradalmárok csupán egyszerű gyilkosok!

(És persze kívánkozik ide még egy piciny kitérő: a nagy tanulság Guevara kapcsán, miszerint a forradalom nem exportálható! Ez az esztendő, mintha azt bizonyítaná: a nyugati értelembe vett polgári demokrácia sem kivihető áruféleség! Irak legalábbis erről “beszél”.)

Tehát a munkamódszerről: még készen sincs, még pusztán vázlat a honlap, de máris felviszem! (A partizán gyors, a legkisebb “tűzerőt” is azonnal beveti – hiszen mamutok ellen kűzd, még az utolsó gyufaszál is érték!)

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.