Pillangószív, blog, marketing – a hibáimról, bár újra első vagyok

Tegnap, szombaton, átmozgatta a kereső a találati táblát, mozgott az egész, mint valami élőlény. Estére újra az első helyen stabilizálódtam a pillangószív versenyhonlapommal és a második helyet ez a blog foglalta el. És a reggel is így köszönt rám. Ideje tehát számba vennem a hibáimat. Mikor máskor, ha nem a “csúcson”?! 🙂


Gyakorta vetem ügyfeleim szemére, hogy egy-egy reklámban az egész üzletet, vagy minden szolgáltatásukat egyszerre akarják eladni!

A reklám olyan, mint egy üzlet kirakata – valamennyit meg lehet mutatni a kínálatból, de mindent aligha.
És most, amikor a magam reklámját, PR-ját is “nyomatom” – mit tesz Isten, én is ugyanúgy!

Egyszerre akarom “eladni” a Bognár Stúdió reklámügynökség nevét meg a Jóljárok.hu net-kiadvány nagyszerűségét és mindezt megtetézem azzal, hogy az El Lobo – A farkas blogger nevet, melyre egyébként oly büszke vagyok, hozzácsapom mindehez.
Úgy látszik, ha magamról van szó, egyből ugyanaz a “maximalizálási kedv” uralkodik el rajtam, mint az ügyfeleken – amelyről pedig tudom, hogy HATÁSTALAN.
Ezen sűrgősen el kell gondolkodnom!!!

Ami a pillangószív versenyt illeti: nehéz elsőnek lenni, mert innen minden “hátracsúszás” bukásnak számít kicsit. Azért sem leszek rabja egy ilyesfajta őrületnek.
Azt teszem, amit elhatároztam: ÉRTÉKET építek, s amíg az erőm engedi, helytállok.

Szólj hozzá!