Home » blog » Pillangószív – büszkén, de reálisan
Pillangószív – büszkén, de reálisan | Szolgáltató blog
blog

Pillangószív – büszkén, de reálisan

Lassan két hete állok az élen, mint BéDéKá mondja, “ki sem lehet onnan robbantani” engem. Pedig időszerű volna… Minél tovább állok ott, annál fájdalmasabb lesz a törvényszerű “zuhanás”. Persze, azért annyira nem szeretnék hátra kerülni, hogy a végelszámolásnál ne legyek benne az első húszban!A Jóljárok.hu-nak “kegyetlen” ereje van, ezt a böngésző népek láthatták eddig is, nem hiába bajlódtam vele az elmúlt két évben. Igaz, ráférne a programra egy alapos vérfrissítés, elavult, toldozott-foltozott, nyeklik-nyaklik a belső logikája, ám mégis erős!

A Bognár Stúdió honlapom is “méregerős”, csak azzal, hogy pénteken a címlapjára vittem a pillangószív-oldalaim ajánlóját, mára beköszönt az 55. helyen. Namégilyet 🙂

Érdekes, hogy a fórumot jóval kevesebben látogatják, mint ezt a blogot…

Mai tervem: a meló elvégzése után Morvaxot fogok olvasni a nolblogon, hogy megismerjem. Egyre több bloggert ismerek meg ott.

A pillangószív verseny sok energiámba kerül, a belső tartalmak építésével lassan haladok, s talán ez lehet az oka, hogy a blogoló személyiségem kicsit háttérbe szorult. Jó lesz vigyáznom a minőségre, olykor már kapkodok. Inkább kevesebbet, mint elkapkodottat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.