Pillangószív verseny: sikeresen rajtoltam!

Pillangószív – elindulunk

Keresőoptimalizálás verseny
Pillangószív: keresőoptimalizáló verseny

Keresőoptimalizáló verseny 2006 (a pillangószív szóra). Ez egy értelmetlen verseny!?
Mert igazi célja nincs, azaz önmagában, a győzelem a cél!
De ezen én fordítok egyet! Más jelentést adok a szónak!
Tehát a PILLANGóSZÍV mától, 2006 július huszonharmadikától, jelentse a neten az
emberi segőtkészséget és a civil támogatást!

Ebből következően a lentebb látható két célt támogatom! Így már van értelme az egésznek!
1) Európa Kulturális Fővárosa – 2010 Pécs
2) Szellemi Erőforrás
Az oldal és a részletek itt:
PILLANGÓSZÍV

Pillangószív

Korábban elmondtam már, hogy honlap-optimalizálási verseny indult (Pillangószív bejegyzés) , amelyen részt veszek. Szóval elindultam a versenyen, s ma végre felfedezte a Google az e célra létrehozott honlapomat, s mindjárt átvettem a harmadik helyet! Három blogomban is megjelentettem, egy időben, a Pillangószív bejegyzést, s ezekből (egyelőre?) a Nolblog bejegyzés áll legelébb!!!
Szóval a “belépő eredmények”, a magam szempontjából, ma – pillangószív szóra keresve a google.co.hu oldalon (146.000 szó-találatból), helyezési sorszámmal:

  • 3. A Bognár Stúdió pillangószív oldala
  • 42. Jóljárok.hu
  • 74. El Lobo – A farkas (NOLBLOG)
  • 102. Morcipapa Pécs (Blogtér)
  • 141. El Lobo – A farkas (Blogtér)

Persze ez még csak az indulás, korai volna pl. a blogszolgáltatók “erejére”, vagy bármi másra következtetni. Mindenesetre nekem ez kis siker.
Ezt a blogot a hozzászólások érdekében indítottam, ha kedve lenne valakinek. Meg – a fene vinné el – a blogkísérleteknek nem tudok ellenállni! Ma belenyultam a versenyoldal “title”-jébe, vajon mennyire vet vissza?

A belépő mindig erős, aztán visszacsúszik kicsit az ember. Folyamatosan gondozni kell az oldalt.

Célom: végül bekerülni az első húszba! Nem kis feladat. Ugyanis nem csak a belső tartalom, hanem külső tényezők is befolyásolják az eredményt!!! Majd kialakul. Értékes tapasztalatokat fogok szerezni, az bizonyos. S talán a tartalmi célt, hogy Pécsre és a SZEF-re irányítsam a figyelmet (meg persze, mit tagadjam), a magam jó szakmai felkészültségére is – szóval ezt is elérem valamennyire.

A “versenyoldalam” itt található:PILLANGÓSZÍV

Pillangószív – éjjel (júl.28)


Húh, hirtelen sok lett a melóm ezzel a PILLANGÓSZÍV játékkal!

1) A versenyhonlap igen “hevenyészett”, volna mit igazítanom rajta. Képeket is szeretnék felvinni Pécsről, hogy lássék, “kinek” a javára az igyekezet.
Ám ahhoz még diákat is kéne szkennelnem, előtte válogatni a képeimből, de már nagyon késő (korán?) van…

2) Azért a második oldalt is összehoztam a honlapon!

3) Felvittem egy fórumot is, így most igazán van mód a kommunikációra! Aki beszélgetni akar a témáról, akár blogot, akár fórumot is választhat!
Mindkettő beállításán kéne igazítanom, de már fáradt vagyok.

4) Szép kísérletek futnak itt: vajon mi lesz erősebb a blogok között; van-e olyan “ereje” a blognak (web 2.0), mint a fórumnak, pláne a honlapnak?!

Ma, azaz néhány órával ezelőtt, ami már tegnap, belenyultam a honlap címébe (title), hogy ott legyen a stúdió és az El Lobo – A farkas név. Tiszta hiúság, még az is lehet, hogy időlegesen teljesen eltűnök, nem csak a harmadik helyről, hanem egy darabig teljesen! Úgy kell nekem!

Na, de most már alszom is egyet, abetyárját!
Hm, azért ma (tegnap), az a belépő harmadik hely, az tetszett, mit tagadjam:-)

Pillangószív – pillangószárnyon 🙂

Éjjel 1/2 2-kor feküdtem le, addig csiszikoltam a PILLANGÓSZÍV oldalaim. Persze, ránéztem a blogjaimra is, és örömmel láttam, hogy a Népszabadság Online-on lévő blogom (ellobo.nolblog.hu) már a harmadik legolvasottabb blog a NOLon!

Nagyon jó érzés töltött el, hiszen nem is olyan rég “emigráltam” oda.
Jogos az idézőjel, mert a net nem focipálya, hogy pl. csak a fradi, a többi meg mind ilyen-olyan, hanem a net demokratikus, s egyszerre is tartozhat az ember több közösséghez! Mint ahogy én is egyszerre vagyok “blogteres” és “nolos”, mindkét helyen jó barátokkal, szellemi partnerekkel kerülve ismeretségbe. (Az undokokat most hagyjuk!)

Blogger lét: harc a töredezettség ellen

Igaza van a Miller-Shepher kutatópárosnak, a töredezettség erői ellen kűzd a személyiségem, amikor a blogjaimban a sokoldalúságát igyekszik megmutatni, s nem hagyja magát beskatulyázni egyvalamibe. Így van jelen a glosszaíró, a marketinges, a honlap-optimalizáló, a politizáló, a lokálpatrióta, az egyszerű naplót író és még ki tudja mennyi tulajdonsággal rendelkező ember 🙂 Együtt!

Ma reggel nem tudtam aludni, és 6-kor meglepve láttam, hogy a versenyoldalam nem harmadik, hanem második, aztán fél hétkor már első! 🙂
Már 220.000 a pillangószív szóra a találatok száma! Persze, még nem érvényesült az a hatás, hogy beleírtam a title-ba a hiúságom, a Toolbar még a változásmentes oldalt mutatja. Nem vetem el a súlykot: sokan nyaralnak már vagy még, akik eséllyel indulhatnak a versenyben, ez csak a kezdet.
Szeretném, hogy végül az első húszban benne legyek! De most még egy picit alszom.

Szólj hozzá!