Home » blog » Puskás, Morvax, Pillangószív
Puskás, Morvax, Pillangószív | Szolgáltató blog
blog

Puskás, Morvax, Pillangószív

Puskás, Morvax, Pillangószív

1) Szombaton, bár bizsergett a klaviatúrám, nem akarván sérteni az amúgy “túllihegett” nemzeti gyásznapot, nem írtam le azt, amit ma lekopogok:

Elment az utolsó, nemzeti értéket képviselő LÁB, s ha István, eredeti funkciójában nem használható JOBBJÁRA (is) gondolunk, hát nem maradt nekünk már más, mint a FEJÜNK használata! Nagyon ideje volna!!!

2) Ismét szemléztem, milyen kifejezésekre keresve találnak rá neten elhelyezett írásaimra az olvasók. Meglepve láttam, beütötte valaki: ” blog Budapest ” (2 millió 90 ezer (2.090.000) szótalálat jön elő!), s erre második helyen ugrik elő e BLOG-om, azzal a poszttal, amit Morvax, a NOL-on közismert blogger, vendégként követett el itt!

Ha beütjük a google.hu alá a BLOG szót, EGYMILLIÁRD HARMINCMILLIÓ szó-találatot kapunk! Először nem is mertem megnézni itt a sajátomat, gondoltam, napestig sem lelem majd nyomát! De megtaláltam: e percben 134.
Ha ugyanitt csak a magyar lapokat fürkészem, akkor e percben 23.
Lehet, nekem, a “vidéki fiúnak”, meg kéne elégednem azzal, ha a “Blog Pécs” beütésre valahol az első 20 végén kullognék, de én telhetetlen fajtaként ott 1. vagyok! 🙂

3) Pillangószív tipp:
Utolsó hónapjához érkezett a Pillangószív, ELSŐ MAGYAR honlap-optimalizálási verseny. Tippem szerint ezt BéDéKá fogja megnyerni!
Lehet, hogy fél évvel ezelőtt “amatőrként” indult, de most már vérbeli SEO-s, és a netre eresztett számtalan blogja-honlapja, mint szúnyograj a kirándulókra, rácsapott a meglepett honi “profikra”.

8 hozzászólás

 • myrtille

  Csomagolsz, látom. Kár.
  Lett volna valaki, akinek van más témája is, mint a szokásos. Lett volna akiért érdemes néha visszammenni.
  No mindegy. elhűlt a kávéd.

 • myrtille

  Majd nézz be az új helyemre néha, szépül. Jó hely lesz egy darabig. Megnéztem itt a free-n a szerki blogját, szóval hm.
  Tanulságos.
  Igaz neki ez a dolga, és mindenki küldhet ajánlót ha jól láttam. :))

  Tényleg sajnálom, nem kellett volna eljönnöd.

 • EL LOBO - A farkas

  Én meg annál is jobban sajnálom, de hiába na, az Izomagyúaké a jövő, (ezt szó szerint értem, meg talán átvitt értelemben is kicsit), meg az etikátlan megoldásoké!
  A Blogtéren két blogom van, amelyeket nem “használok”, mindaddig, amíg nem kér a Blogtér elnézést Balla D. Károlytól. A NOL-on pedig egy, ahová szintén nem írok addig, amíg a NOL kiadója nem kér elnézést a bloggerektől, az etikátlan reklámkampányukért!

 • bdk

  Ezek az ékezetes linkek gyakran “elkonvertálódnak”, és mostanában a bloghu is gyakran befuccsol, egy goldmine nevű üres oldal jön le a kért helyett, számomra ismeretlen okból. Illetékes válasz szerint ez egy bug, és dolgoznak rajta. Nekem csak a fülem búg, zúg.
  A link ez lenne, ékezettelenített konvertálás után:

  bdk.blog.hu/tags/pillang%C3%B3sz%C3%ADv

  A tapasztalatom az, hogy ha elsőre nem jön be, újra kell próbálni, és másodikra már műxik.

  Még szerencse, hogy mi vagyunk az év embere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.