Recept: kisgyerek, kiskutya és a gyerek anyja meztelenül

A Megasztár Kökény Attila kisgyerekével biztosította be magát korábbi ásza, Szíj Melinda ellenében. Szíj Melindát ki kellett ejteni, mert a személyisége nem garantált akkora majdani bevételt, hasznot, mintha mások kerülnének elé.
Ehhez a kiejtési akcióhoz egyfelől a negatív kampányt vetették be: maga nevetségesen mozog; nem való színpadra – harsogta a zsűri akcióképes része. Másfelől a megszeppent, helyét nem lelő szegény kis Kökényt vetették be, állították a zongorázó apja mellé. (Ugyanis a Kökényre adandó sms-szavazatok számával lehetett csak Melindát haza zavarni.)

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy a régi recept ennyire fog működni, (illetve párban a negatív kampánnyal).
Persze volt még egy adu a rendezők kezében: Kökényné meztelül, a zongora tetején! Nem is értem, miért nem vetették be. Talán majd a döntőn!

***
Témába vág:
X faktor: Janicsák Veca vs. Király L. Norbi
X-Faktor, Megasztár: Király L. Norbert vagy Szíj Melinda

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé. Létrehoztam blogot a közösségi terekben és saját domainen is. A legismertebb blogom a gerillamarketing.blog.hu.
A szolgáltató-blog tulajdonképpen egy klasszikus “énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként. Ám nem lévén elégedett az énblog meghatározással komplex blog elnevezéssel tekintettem és tekintek rá.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló web konstrukciók számára (v.ö. Helpful Content Update). Ezért igyekszem a régi blogot frissíteni, tartalmi irányokba állítani. Törlök, bővítek, frissítek .
Munkám fő iránya a keresőmarketing, benne a keresőoptimalizálás-SEO.

“Recept: kisgyerek, kiskutya és a gyerek anyja meztelenül” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. A rendezőknek nem volt fantáziájuk, hogy kihozzák Melindából a saját pluszára bizton alapozható a többi( majdnem tucat majdnem senki)ből kihozható plusz pénzt.
  Az egyik hatodosztályú zsűritag a Show_businessről karatyolt.
  Ja!
  Úgy viszonyulnak ahhoz, ahogyan a tengerhez Velencei tó.

 2. A TV2 valóban sokat profitálhatott volna még Melindából. Pl.:
  Székelyfonó – kardigánkészítő műsor sok-sok dallal!

  Friderikusz Sándor: A beszólás szabadsága avagy a földbedöngölés művészete – A PR Öveges professzorai sorozatból

  Mester: Kikészítés kotta nélkül – a basszuskulcs szerepe a magyar dalversenyek egén

  Kökényné: A győzelem pszichológiája – meztelen táncos műsor, énekhangon kísér: Melinda

Leave a Reply