Home » blog » Reklámhét 2008, Pécs – villámcsődület (flash mob) és előadások
Reklámhét 2008, Pécs - villámcsődület (flash mob) és előadások | Szolgáltató blog
blog

Reklámhét 2008, Pécs – villámcsődület (flash mob) és előadások

2008. szeptember 24-én három, rendezvénnyel meglehetősen zsúfolt nappal Pécs is köszönti a hagyományos Reklámhét nevű országos programot. Ez volna a “hivatalos része” a dolognak, a nem hivatalos pedig az, hogy Weinreich Laci (Netmester) megint a hátára vette a várost és rendezvényt szervez a semmiből.

Siker esetén, a végelszámolásnál nyilván lesznek szép számmal jelentkezők, kudarc esetére meg ott marad egyedül – Laci. De hát ez az ő baja, ez az ő örökös “bukta-biznisze”, mindenesetre akadnak még, akik tisztelik érte.

Én mindenesetre szurkolok, sajnálom, hogy az idén nem tehetek többet – meg a programot teszem közzé a Jóljárok.hu-n, (de a címlapon!).
A Reklámhét 2008 pécsi programja

***

Mintegy egy évvel ezelőtt tettem szóvá, hogy a magyar Wikipedia (amellett, hogy dicséretes módon a magyar villámcsődület néven is közzéteszi a flash mob fogalmát) a két angol szó különírását ajánlja (ha angolul akarnánk használni), miközben a Google a hu kiterjesztése alatt is az egyben történő írást javasolja. Tehát így: flashmob.
Nos, vannak ők mindketten akkorák, hogy ez ügyben semmi se történjék…

Egy hozzászólás

 • Netmester Produkció

  Kedves Laci!

  Az idei évben az optimistábbaknak kevezett a szerencse, így azok bánják, akik nem álltak mellénk időben. A szerdai “központi” esemény 50-60 érdeklődővel indultunk, majd megcsappant az érdeklődés, de a záróeseményre már 100-nál többen voltak a helyszínen, igaz, – ez az előadó személyének – Vijuty Tvrtkonak is szólhat. Nehéz kiemelni bármit is így pár szóban, – szerintem minden előadó jól kapcsolódott a témához, s egyetértettünk abban, hogy az EKF-sültgalamb magától nem repül a szánkba, azért tenni is kell valamit mindenkinek.

  A Flashmob jól sült el. A kezdetkor én 30-35 főt számlálgattam, de más 50-ig is eljutott az érdeklődők tekintetében.

  A Lakatposta indulása, pontosabban a szerelemlakatról történt megemlékezésünkön 40 érdeklődő jött össze, igaz az idő nagyon nem kedvezett, s csak a szó szerinti állófogadadásunk mentett meg minket a fagyástól, nomeg az a jó kis házi mézes pálinka…

  Öröm részünkről, hogy ez alkalommal, akik kimaradtak, lemaradtak egy jó és hasznos eseménysorozatról.

  Lacikám! Te pedig velünk voltál, én ittam is az egészségedre!

  Legközelebb együtt folytatjuk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.