Home » blog » Sofőrt termő piac
Sofőrt termő piac | Szolgáltató blog
blog

Sofőrt termő piac

Sofőrszolgálat – nagyvárosi szolgáltatás

Egy bejegyzés a sofőrszolgálatot életre hívó körülményekről és a Sofőröm Sofőrszolgálatról

A piac nagysága, ereje számtalan dolgot befolyásol.
Míg egy kisközségben aligha épül színház, addig egy közepes méretű kelet-európai városban, mint például Pécs, kettő-három is akad. Eközben a Budapest méretű világvárosokban több tucat színház is működik.
Míg tanyán szükség lehet traktorra, addig Budapest belvárosában, mondjuk az Erzsébet-híd lábánál aligha.
Egy kisközségben, ahol biciklin utazik a nép a kiskocsmába, aligha jutna bárkinek eszébe sofőrszolgálatot üzemeltetni. Ki ahogy jött, úgy távozik: bringával.

Na, de Budapesten kicsit másmilyenek az állapotok és most nem a kocsmák óriási számára gondolok, hanem a távolságokra, amelyek miatt nem mindenki közlekedik kerékpárral, sőt.
Szóval sok az autózó ember, és ezek közül némelyik inni kényszerül a nagyvárosi forgatagban. Nem szomjazás végett, hanem mert ott időnként állófogadást tartanak, s muszáj koccintani a miniszter úrral vagy a vezérigazgatóval – bár nem nagyon akart az autós szeszes italban fürdeni aznap, hiszen autóval érkezett.
Vagy teszem azt gyermeke született a kollégának – mekkora illetlenség volna nem legördíteni valamennyit a jeles, ámde váratlan alkalomból.

És akkor ugye a jogosítvány elveszítésének réme egyszer csak előbukkan.

Na, semmi vész, ilyenkor hívja a budapesti polgár a Sofőröm Sofőrszolgálatot, amely sofőrt küld, aki az autóst a saját autóján hazaszállítja!
Maga a vállalkozás, mármint a sofőrszolgálat, létezésének tényét a nagy számú embertömegnek (az ivás kultúrájának, a rosszullétek előfordulásának) köszönheti.
Jegyezze meg ezt a honlapcímet, Önnek is szüksége lehet rá, ha éppen budapesti:
Sofőrszolgálat

***

Más autós témák:

Spicceseknek sofőrszolgálat

Autóbérlés – gondolt már rá?

Költözik a hivatal meg a bútor

Budapest Autó

B.L.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.