T-Online változások

Az ADSL-em újra feldobta a talpát, másfél nappal ezelőtt be is jelentettem a hibát, ugyanúgy, mint februárban is. Katt ide: Blog-történetek: a matthülye blogger Internetszolgáltatója avagy folt a zsákját
De vannak változások! Először is: az 1234-en AZONNAL felvették a telefont, így mintegy plusz egy órát nem véve el az életemből.


A hibát gyakorlatilag kb. két óra alatt megszüntették. Igaz, ez a boldog állapot, hogy újra fennt lehetek a hálón, kb. két órán át tartott, mert akkor újra “szinkronhiba” lépett elő, semmi net!

Reggel újra hibabejelentés – a telefont újra tüstént felkapták, semmi perc alatt. A tegnapi nap ennek ellenére net nélkül telt, igaz, este már, mint a mesében, hol volt, hol nem volt kapcsolat!
Ma reggel már viszonylag hosszú időszakaszok telnek el úgy, hogy rajta lehetek a hálón! A hiba még nincs kijavítva, mert nincs visszajelző sms, mint tegnapelőtt este volt.
Az imént ment el tőlem a szomszéd – mára már nála sincs t-akármilyen kapcsolat.

Nem írom tovább, mert kiszaladok abból a szűk időből, amíg van kapcsolat!

Talán ez még belefér: jó, hogy azonnal felveszik a telefont!

“T-Online változások” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. A T-micsodák helyében nekem már nagyon égne a képem, hogy 48 óra alatt sem tudok normális Internet kapcsolatot helyreállítani egy magyar nagyvárosban, csak olyan 5 percig megy, aztán egy kicsit megint nem-eset, amely mellett nem lehet dolgozni!

 2. Szia Morvax!
  Kíváncsi vagyok, ma lesz-e normálisan Internetem. Tudok-e dolgozni például vagy blogolni, ha kedvem kerekedne. Ma írnék néhány szót egy boldog emberrről, aki nem attól boldog, hogy jó Internetszolgáltatója van és nem furják a panel-falat a szomszédban, hanem más miatt. Igaz, ezek a dolgok sem bosszantják.

 3. Szia!
  Most hívtam a T-micsodát, megint felkapták pillanatok alatt, még nincs lezárva a munkalap. Nagyjából 3-5 percig van net, aztán bontják, újra feláll a cucc, aztán megint slussz! Este lejár a 72 óra.
  Így azért elég nehéz a neten dolgozni!
  Szóval nem vagyok boldog!

 4. Az Ön által bejelentett hiba elhárítása további időt igényel – kaptam meg SMS-ben, bőven 72 óra elmúltával az értesítést a szolgáltatómtól.
  Kiváncsi leszek a számlámra – mennyiről fog szólni. De arra méginkább, hogy mikor menthetek pl. a szerverről – mert most a folytonos kapcsolat-megszakadás miatt nem lehet nekiállni.

 5. Kezdem elunni a folytonosan megszakadó internet-kapcsolatot, tiszta őrület ez – de mégis, megértőn várakozom.
  Biztosan valami nagy hiba van valahol, amelynek orvoslásához nem volt elegendő az egy hét! Kis ország nagy szolgáltatója – gondolom, mégiscsak hamarosan végez.
  Jé, latinos hévvel csússzan a sor meg a ritmus.
  Dixerat o mores o tempora Tullius olim…

 6. Ma, reklamáló elektronikus levelemre választ kaptam, amelyben arról értesít a szolgáltatóm, hogy panaszom alapos volt, s 12 napot jóváírnak nekem négyszeres áron, a szerződés szerint – és elnézést is kértek!

  Nakérem, ez már valami, hiszen így, a bosszúságom ellenértékeként, másfél hónapig ingyen internetezek!
  Azt hiszem: ez így is van rendjén, ahogy most lezárult!

Szólj hozzá!