Új Online patika Pécsről – akciókkal

Akciós árak az új online patikában

Akciók a dermo shopban

Jó a pécsieknek, immár egy vadonatúj online patikát is igénybe vehetnek. Nem mintha ebből a “jóságból” ne juthatna az ország többi lakójának is, hiszen az online azt jelenti, hogy webáruház, azaz bárhonnan felkereshető a webes gyógyszertár.

És persze nem csak felkereshető, hanem vásárolhatunk is benne és ki sem kell mozdulnunk a vitaminokért. Persze ilyen vírusos időkben orrcseppet is írhattam volna, meg lázcsillapítót, meg arckrémet a pirosló orrokra és még…
De ezerötszáz terméket mégsem sorolhatok fel, így egy kicsit egyszerűsítem a kínálat leírását.

Mivel ez a szóban forgó egészség portál, vagy ha a megnevezése úgy jobban tetszik, webshop, a Pécsett és Budapesten fizikai valójukban is létező SIPO Patikák láncához tartozik, természetesen a cég saját termékeit – Saját márkák menüpont alatt – is kínálják.
Külön menü alatt a Megfázás és a Fájdalom enyhítő szereit találhatjuk. Aztán a Vitaminok népes családja következik, majdnem A-tól Z-ig kifejezést írtam, de azt hiszem, Z-vitamin nincs, vagy legalábbis nincs még kitalálva.
Külön shopként találjuk a Dermo Shop-ot, ahol a szépségért felelős szerek bő választékát és világhírű termékeit találjuk. Bioderma vagy Vichy a kedvence? – itt hozzájuthat!
A Baba-Mama részleg is igen látogatott, elvégre a picikkel különös gonddal kell törődni.
Az Életmód, szépség menü is nagy sikerre számíthat, ebben a “részlegben” találjuk a dohányzásról leszokás tapaszait, tablettáit, rágógumiit.

Az olvasó számára az információkon túl hadd mutassunk egy nagyszerű lehetőséget is a kedvezményes vásárláshoz:
> dermokozmetikai akció

***

A témában másutt ez olvasható:

Online patika

Ez lesz az Ön online patikája

Egészség linkek

“Új Online patika Pécsről – akciókkal” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!