Home » blog » Újított lámpa, csillár és autóbérlés – https, vagyis fő a biztonság
Újított lámpa, csillár és autóbérlés | Szolgáltató blog
blog

Újított lámpa, csillár és autóbérlés – https, vagyis fő a biztonság

Lámpa és csillár – tessék!

A haladás fogalma nem csak passzív örömet jelent, hanem a változás, a felzárkózás igényét is, vagyis aktív hozzáállást, folyamatos munkát. Így van ez a lámpa , a csillár és az autóbérlés frontjain is.
Éppen ezért a budapesti Fénymánia Lámpabolt most teljesen új honlapot készíttetett. Törekvésük szerint a korábbinál jóval nagyobb képekkel igyekszenek meggyőzni a vásárlókat arról, hogy itt válogatni igencsak érdemes.

Ez a budapesti üzlet és webáruház eddig is példaként szolgálhatott a hagyományos offline és a korántsem hagyományos online kereskedői kultúra ötvözésével. Az üzletbe betérőt kedvesen fogadják, a vendéget a nézelődés után hellyel és cukorkával kínálják és “kifaggatják”: milyen terméket szeretne választani, milyen helységbe, beltérre vagy kültérre, íróasztali lámpát, álló lámpát esetleg csillárt diktálnak a szóban forgó lakótérben, munkahelyen, irodában rendelőben a meglévő fényviszonyok.
Íme, egy kis ízelítő a tapasztalatokból:
> Mai kereskedők és a dupla PR

A honlap technikai értelemben is követi a kor szellemét, vagyis biztonságos csatornán át fogadja (https) a webről jövő látogatóit.
A honlap elérhetősége:
> Lámpa, csillár Budapest

A Bérautó is újított honlapján

Már ugyanúgy biztonsági csatorna köti össze ezt a budapesti honlapot a látogatóival, mint az előbbi esetben.
Ám lényeges különbség, hogy az autóbérlés, az autókölcsönzés piaci szegmense nem kívánja meg a csillogó-villogó árubemutatót, sokkal inkább az egyszerű rendelés lehetőségén, a felhasználó-barátságon van a hangsúly.
A szöveg biztosítékot nyújt arra, hogy nem kerülnek rejtett, plusz költségek – ugye ismerős máshonnan az apró betűs svindli – elszámolásra!

Külön erőssége a Bérautó honlapnak, hogy blog is fut a domain alatt, amely érdekességekkel, hasznos tanácsokkal szolgálja a látogatót, a majdani autóbérlő polgárt. Példaként említhetjük, hogy ebből a blogból tudhatta meg Budapest és az agglomeráció népe, hogy itt már a kerekesszékesek számára kialakított gépkocsikat is lehet bérelni.

Tehát mind marketing, mind technikai szempontból átgondolt  és biztonságos utat mutató honlapról beszélünk.
Erről itt győződhetünk meg:
Bérautók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.