Home » blog » Valutaváltó kedvezménykártya helyett trójai vírus jön
Valutaváltó kedvezménykártya helyett trójai vírus jön | Szolgáltató blog
blog

Valutaváltó kedvezménykártya helyett trójai vírus jön

Pénzváltó vírus?
Pénzváltó vírus?

Most majdnem a haszonlesés áldozata lettem. Annyira mondják a net pénzügyekben jártas népei, most kell megvenni a nyári eurót (sőt egyesek szerint a télit is!), hogy rá is mentem az exclusive change hálózat oldalára.
De nem elégedtem meg a viszonylag jó áron kínált pénzzel, hanem élni akartam a néhány szokványos adatom fejében beígért kedvezménykártyával is.
Nyomtató bekapcs, adatok pötty-pötty, kérem a kártyám rákatt!
Nyomtatóból semmi, képernyőn semmi, illetve jobbra lenn bejő a vírusírtóm üzenete, miszerint egy trójaival kedveskedtek volna nekünk.
A kedvezménykártyáról így most lemaradok…Maradj le te is, ha javasolhatom!

Egy hozzászólás

  • Malvina

    ::))) Most aztán furdalhatja az oldalunkat a kérdés, hogy vajon mi lett volna akkor, ha megelégszel “a viszonylag jó áron kínált pénzzel” , és – mint kis mohó – nem akarsz élni még a néhány szokványos adatod fejében beígért kedvezménykártyával is. Mert amennyiben a feltételezett esetben minden rendben lezajlott volna, akkor csakis arra gondolhatunk, hogy bünti volt ez az egész trójáskodás, és akkor bizony hálálkodhatsz, hogy nem a Midász királyéhoz hasonló bünti szakadt a nyakadba, miszerint minden, amihez hozzáérsz, azonnal euróvá változna a kezedben!
    😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.